Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sanna Marin epäröi ystävilleen pääministerin työpestiä: “Onko mun ihan pakko nyt ottaa tää homma?”

Politiikka-Suomi -ohjelma avaa poliitikkojen elämää tappouhkauksien, luonnonkatastrofien ja muiden vaikeiden asioiden edessä.

10.11.2021 klo 10:00

Politiikka-Suomi

Sanna Marin valmistui ylioppilaaksi Pirkkalan yhteislukiosta v. 2004 ja hallintotieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta v. 2017. Kuva: Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia


Sanna Marin avautuu viikon Politiikka-Suomi -ohjelmassa siitä hetkestä, kun hänestä tuli pääministeri. Marin vetäytyi ystäviensä kanssa kotiinsa valinnan jälkeen epäuskon vallassa.


Marin muistelee:

-Sitten muistan, että sanoin heille, että onko mun ihan pakko. Onko mun ihan pakko nyt ottaa tää (pääministerin) homma ja tehdä tää kaikki? Sitten he sanoivat, että on, sun on ihan pakko.Politiikka-Suomi

Sanna Marin vei Maria Veitolan Kesärantaan Yökylässä-ohjelmassa. Kuva: MTV3


Marinin kohdalla "pelkkä" pääministeriys ei riittänyt, vaan hänen virka-aikanaan Suomi koko muun maailman kanssa upposi koronaan. Marin kertoo sarjassa korona-ajan aamuista, kun hän heräsi uuteen päivään.

-Politiikassa tulee aika paljon hetkiä, kun tuntuu, että mä en enää jaksa, en pysty, en halua, onko mun pakko tehdä tämä. Sitten se on vain asia, mistä pitää puskea läpi, Marin pohtii.


Sanna Marinin lisäksi Elisabeth Rehn, Mauri Pekkarinen ja Pekka Haavisto kertovat Politiikka-Suomi -ohjelmassa, miltä politiikka tuntuu tiukoissa paikoissa. Kun Suomi on kriisissä, tappouhkaus odottaa puhelimessa ja tukan harmaannuttava EU-hanke työpöydällä.


Lue myös: Paljastus! Pääministeri Sanna Marin mm. meikkaa vessassa, "irrottelee" ja saunoo Yökylässä-jaksossa


Politiikka-Suomi: Syvään päätyyn to 11.11. Yle TV1 klo 19.00.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»