Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Salkkarit-tähti Monika Lindeman raskaudestaan: "Sen verran voin paljastaa, että..."

Monika Lindeman on Salkkarit-Linda ja hänet nähdään arkipäivisin tv:ssä.

18.2.2021 klo 10:00

Salatut elämät

Monika Lindeman on Salkkareissa poliisi-Linda. Kuva: MTV3


Salatut elämät draamasarjassa näyttelevä Monika Lindeman odottaa vauvaa, raskaus on edennyt jo viimeiseen kolmannekseen. Tuleva lapsi on Lindemanin ja hänen miehensä Darren McStayn toinen. Esikoispoika Samuel on alle kouluikäinen.


Usein näyttelijän raskaus kirjoitetaan osaksi roolihahmoa. Miten raskautesi näkyy kulisseissa tai roolihahmossa, tuleeko esittämäsi poliisi-Linda myös raskaaksi?

-Sen verran voin paljastaa, että vauvatarinoiden painopiste on nyt muualla kuin Lindan elämässä. Roolihahmoni on aikuisemman tyttären äiti, ei haluta, että poliisi-Lindalla olisi vauva. Rajansa ja määränsä kaikilla, myös vauvoilla tässä sarjassa, Lindeman paljastaa Salkkarit etälehdistötilaisuudessa.


Monika Lindeman jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa vatsa erottuu jo selkeästi. Hän kertoo, että kolmas kolmannes raskaudessa menossa:Miten kasvava vatsa sitten saadaan piiloteltua kuvauksissa, jos roolihahmo ei ole raskaana?

-Vaatteilla pystyy jonkin verran peittämään, mutta kun raskaus on pitkällä, niin on se vähän vaikeaa. Käytetään sohvatyynyjä hyväksi ja istutaan pöydän ääressä. Meillä on niin ammattitaitoiset ohjaajat ja kuvaajat, että he osaavat suunnitella nämä tilanteet ja otot ennakkoon, Lindeman paljastaa.


Lue lisää: Salkkarit-paljastuksia! Poliisi-Linda, Monika Lindeman: Kohta kirves heiluu, avioero, sänkyhommia...


Salatut elämät MTV3 arkisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»