Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Salkkarit-Sami tunnustaa: Turhaudun, jos kohtauksesta tulee keskinkertainen

Työmoraaliltaan tinkimätön näyttelijä Uotila on tehnyt näyttävän työuran teatterissa, useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa.

10.12.2018 klo 8:00

Salatut elämät

Näyttelijä Sami Uotila tunnetaan Salatut Elämät -sarjan Aki Nikkisenä, mutta hän on tehnyt näyttävän työuran Helsingin Kaupunginteatterissa, useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Sami Uotila pohtii uraansa.

- Kun tulee kilsoja lisää, se näyttelijälle antaa tietynlaista rauhaa. Olen vieläkin analyyttisempi ja mietin kohtauksia isommassa kuvassa. On mulla aina ollut mentaliteetti, että kun tulen kohtaukseen, teen tosi paljon töitä, että siitä tulisi mahdollisimman hyvä. Se pitää kipinän yllä tätä ammattia kohtaan.


- Turhaudun, jos kohtauksesta tulee keskinkertainen. Toivon, että tulisi jotain enemmän kuin pelkkä teksti, että luovuus näkyisi. Kun näin käy, studiolta poistuu iloinen näyttelijä.


Salatut elämät

Sami Uotila Salatut elämän -jengin kanssa sarjan lehdistötilaisuudessa syksyllä 2018. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Uotila kehuu Salkkareiden tiimiä ja viihtyy hyvin kuvauksissa.

- Studiossa on todella kiva fiilis. Ihmiset keskittyvät työhön täysillä. Mielestäni meillä on tosi positiivinen fiilis sarjan kuvauksissa, tähtinäyttelijä kiittelee.


Salatut Elämät juhlii 20-vuotistaivaltaan tänä kautena. Salkkareiden virallisia synttäreitä vietetään 25.1.2019.


Salatut elämät MTV3 arkisin klo 19.30.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»