Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sähköä ilmassa! Selviytyjät-tippuja Viivi Vaattovaara kohtasi Joalin Loukamaan: "Sä petit mut!"

Selviytyjät Suomi -kisasta tippui kovana strategina tunnettu Viivi Vaattovaara.

19.9.2022 klo 11:44

Selviytyjät Suomi

Viivi Vaattovaara on lääketieteen opiskelija ja entinen SM-tason jääkiekkoilija. Hän osallistui Selviytyjiin tavikset vs. julkkikset -kaudella Filippiineillä. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Selviytyjät Suomi -realityssä väki senkun vähenee. Neljännen jakson heimoneuvostossa istui Timur-heimo, joka pudotti joukostaan kovana strategina ja pelaajana tunnetun Viivi Vaattovaaran.


Vaattovaara oli kisan konkari ja edellisellä Selviytyjät-kerralla lääketieteen opiskelija ylsi pelissä finaaliin sijoittuen toiseksi. Näin Vaattovaara kertoi tunnelmistaan putoamisuutisen jälkeen ruutu.fissä:

-Mulla oli isot odotukset ja ainoa tavoite oli voitto, niin totta kai putoaminen on pettymys. Mutta enemmän olisin pettynyt, jos olisin jälleen kerran tullut toiseksi. Se olisi ollut todella karvas tappio. Tuudittaudun siihen, että ainakaan en ollut toka, jälleen kerran, nainen tilittää.


Selviytyjät Suomi

Viivi Vaattovaara sai kuulla Juuso Mäkilähteeltä lähtösanat Selviytyjät-kisasta. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Tiputuksen jälkeen Viivi Vaattovaara saapuu huvilalle, jossa jo aiemmin kisasta tippuneet Heidi Suomi, Markus Pöyhönen ja Joalin Loukamaa ottavat hänet vastaan.


Kun Viivi ja Joalin kohtaavat, ilmassa on kihelmöintiä, sillä Viivi oli masinoimassa Joalinin tiputuksen. Sometähti-Joalin muistuttaa, että Viivi petti hänet.

-Sä petit mut!, Joalin lataa tiukasti.


Viivi Vaattovaara avaa näkemystään kameralle:

-Uskon, että Joalinia harmitti. Hänellä oli pieni sisäinen hymy, että mäkin putosin nyt heti. En tiedä, mutta ihan hyvällä otan senkin, että hän on vähän vahingoniloinen. Vähän saa olla vahingoniloinen, että mäkin tulin, Vaattovaara tilittää.


Selviytyjät Suomi

Joalin Loukamaalla ei ollut hyvää sanottavaa Viivi Vaattovaaran pelistä, sillä Vaattovaara masinoi Loukamaan tiputtamisen. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Tätä nykyä Italiassa asuva Vaattovaara tunnustaa tämän kertaisen Selviytyjät-kokemuksen olleen hyvin erilainen kuin edellisellä kerralla.

-Kolmen vuoden jälkeen, kun palasin tähän Selviytyjät-peliin, niin se on kasvanut ihan hurjasti. Meidän kauden aikana ja aikaisemmilla kausilla se on ollut vähän semmoista, että hyvä ja reilu tyyppi voittaa, nyt se on, että kuka on pelannut strategisesti hyvin.


-En tarkoita sitä, että ihmisen, joka puukottaa kaikkia selkään, pitäisi voittaa. Selkäänpuukotuksella pitää olla joku järki, ja musta tuntuu, että ihmiset alkaa enemmän arvostamaan ja tajuamaan sen, että mua puukotettiin selkään, koska mut koettiin uhkana, eikä katkerana, että hemmetti, miksi sä nyt äänestit mut pois, mä en kyllä ainakaan äänestä sua finaalissa. Toivon, että katkeruus jää pelistä pois ja pystytään arvostamaan ihmisten strategisia liikkeitä.


Selviytyjät Suomi

Wallu Valpio on pysynyt pelissä, vaikka hänen tiputtamisestaan on supistu leirissä. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Viivi Vaattovaara haluaa vielä tiputtamisensa jälkeenkin vaikuttaa ja heittää vielä yhden toivomuksen peliin:

-Jos yhden viestin saan lähettää pelureille, niin laittakaa se Wallu (Valpio) pois sieltä!


Lue myös: Selviytyjät-yllätystippuja Joalin Loukamaa itkuisen järkyttyneenä: "...on isoin käärme!"


Lue myös. Tätä et nähnyt TV:ssä: Kovana päsmärinä tunnettu Selviytyjät-kisaaja tuupertuu- Dramatiikkaa ilmassa


Selviytyjät Suomi sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»