Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Roni Bäck piti itseään rumana - Kävi läpi ison kasvoleikkauksen, jonka jälkeen ura lähti nousuun

Roni Bäck on Hauskat kotivideot uusi juontaja, jonka omaperäinen tyyli ei jätä ketään kylmäksi.

4.9.2020 klo 9:00

Hauskat kotivideot by Roni Back

Roni Back on Hauskat kotivideot -viihdeohjelman uusi juontaja. Kuva: NelonenHauskat kotivideot uudistuu täysin. Näin Nelonen lupaa tiedotteessaan, kun yksi Suomen suosituimmista tubettajista, Roni Back, ottaa sarjan haltuunsa ja Sampo Marjomaata ei enää nähdä kipparina.


-On suuri kunnia päästä jatkamaan näin tunnettua ja rakastettua formaattia! Mulle on annettu vapaat kädet lähteä luomaan juuri sellaista ohjelmaa, joka toimii niin ohjelman uusille katsojille kuin niillekin, jotka ovat jo pidempään seuranneet Hauskoja Kotivideoita, Roni Back kertoo Nelosen tiedotteessa.


Hauskat kotivideot by Roni Back

Roni Bäck tai taitelijanimeltään Roni Back on siirtynyt YouTubesta "oikeaan" televisioon. Kuva: Nelonen/Daniel Ahola.


Back on ollut lähiaikoina mukana monissa tv-ohjelmissa, kuten Suurmestari ja Villa Hintikka ja hän on erittäin suosittu tubettaja omalla YouTube-kanavallaan. Asiat eivät kuitenkaan ole tulleet suosikkitubettajalle "kuin manulle illallinen".


V. 2015 Backille tehtiin mittava leukaleikkaus ja tekemässään YouTube-videossa hän sanoo kaunistelematta, että ennen leikkausta oli aika ruma. Leuan väärä asento vaikutti myös terveyteen. Jo lukioaikoinaan Back oli tehnyt videoita internettiin, mutta tuolloin hän ei halunnut näyttää kasvojaan.


Katso video tästä:


Leikkauksen jälkeen Roni Back alkoi tehdä videoita kasvoillaan. Back kertoo YouTubessa, että leikkaus paransi merkittävästi hänen elämänlaatuaan ja myös ulkonäköään. Leukaleikkausvideon tehdessään Backilla oli 60 000 tilaajaa YouTubessa. Tänä päivänä hänellä on Youtubessa yli 521 000 tilaajaa.


Hauskat kotivideot by Roni Back on Nelosen ohjelmistoa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat