Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Romanssia vai ei? Maajussi-Roy kärsi äidilleen salailusta: "Oli tosi vaikeaa, ettei voinut..."

Maajussille morsian maailmalla sai suomalaisnaiset innostumaan kanadalaisesta Maajussi-Roysta.

15.5.2021 klo 10:00

Maajussi-Roy

Roy etsi Suomesta morsianta ns. tositarkoituksella. Kuva: MTV3


MTV Uutiset kertoo, että Maajussi-Royn perhe on suhtautunut kannustavasti projektiin ja Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaa on myös seurattu Kanadassa aktiivisesti. Roy naureskelee kertoessaan äitinsä jo arvelleen, että poika olisi jo mennyt naimisiin kaikessa hiljaisuudessa.Roy on helpottunut siitä, että lähes kaksi vuotta kestänyt tuotantoprojekti on viimein saatu päätökseen. Kanadalainen maajussi kuvailee ohjelman kuvaamisen olleen aikamoinen matka.

- Olen onnellinen siitä, että se on nyt tehty ja miten siinä kävi. Olen helpottunut, että se meni niin hyvin ja oli hienoa tavata nämä naiset tämän kautta ja viettää aikaa heidän kanssaan. Iloitsen siitä, että he olivat mukana, vaikka se ei ollut helppo matka heillekään, Roy kertoo MTV Uutisille.


Maajussi-Roy

Roy vei mm. maastopyöräilemään ryhmätreffeillä. Kuva: MTV3


Erityisen haastavaa Royn mukaan oli kuvauksissa se, ettei tuotannon kulusta saanut kertoa mitään kenellekään. Maajussi naureskelee, ettei kärsivällisyys tunnetusti ole hänen parhaimpia puoliaan.

- Se oli todella vaikeaa! Puhuin juuri muutaman ystävän kanssa ja totesin miten ihanaa on, ettei tarvitse tarkistuttaa ihan kaikkia sanomisia koko ajan. Oli tosi vaikeaa, ettei voinut kertoa kaikkea.


Lue myös: Maajussi-Roy, 47, asettaa nämä vaatimukset morsiamelle - "Paheina" jäätelö & romanttiset leffat!


Maajussi-Roy

Roy valitsi kolmesta morsianehdokkaastaan Sannan. Kuva: MTV3­

Mikä tulee romanssipuoleen, niin maajussi kertoo MTV:lle saaneensa myös paljon yhteydenottoja suomalaisilta naisilta ohjelman myötä. Toistaiseksi romanssin etsiminen on kuitenkin tauolla. Maajussi kertoo pyrkineensä olemaan mahdollisimman kohtelias kaikkia niitä kohtaan, jotka ovat hänelle viestittäneet.

- Tällä hetkellä on vaan niin paljon meneillään, mutta yritän kyllä vastata kaikille ja olla kohtelias. Mutta on tosi mukavaa, että naiset ottavat yhä yhteyttä, se on tosi imartelevaa myös.


Lue myös: Kuinka sitten kävi? Maajussi-Roy avoimena rakkausasioista - Yksi jättiyllätys tulossa!


Maajussille morsian maailmalla on MTV3 ohjelmistoa ja katsottavissa mtv-palvelussa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: MTV Uutiset


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat