Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Riitta Väisänen koki nöyryytystä tv-kameroiden edessä: “No niin Riitta, paita pois päältä…”

Miss Eurooppa, heppaihminen ja tv-juontaja Riitta Väisänen peräänkuuluttaa parempaa terveyttä.

21.8.2020 klo 7:00

Olet mitä syöt

Miss Euroopaksi v. 1976 kruunattu Riitta Väisänen on tehnyt pitkän uran televisiossa mm. Kymppitonni-visailuohjelman juontajana ja Spede Pasasen elokuvien näyttelijänä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Riitta Väisänen nähtiin viime syksynä Suurin pudottaja Suomi tv-ohjelmassa ja nyt hän on mukana Olet mitä syöt -elämäntaparemontissa. Miksi?


- Mulle jäi vähän läskiä viime kesästä, seuraavaksi menen Temptation Islandiin! Väisänen heittää ja naurahtaa päälle.


Totuus on kuitenkin se, että painonpudotus on tärkeä asia Väisäselle. Lonkkaleikkaus odottaa. Myös kyynärsauva on Miss Euroopalla vielä mukana, mutta hän ei käytä sitä aktiivisesti.


- Ihan terveydellisistä syistä lähdin mukaan ohjelmaan. Tiesin, että tässä on paljon tutkimuksia, on verikokeita, kehonkoostumismittauksia ja Firstbeatia (Firstbeat hyvinvointianalyysi). Nyt joutui kirjaamaan omat syömisensä viikon ajalta. Piparitkin piti laskea, kirjata ylös ja kuvata, Väisänen kertoilee.


Olet mitä syöt

Riitta Väisänen trenaa Suurin pudottaja Suomi -kisassa, kuva viime kauden ohjelmasta. Väisäsen valmennuksesta ja ruokavaliosta vastasi Aki Manninen. Kuva: Nelonen Media


Riitta Väisänen oli mukana viime vuonna Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, jossa hän saikin kilojaan karistettua. Miltä tuntui palata taas tv-kameroiden eteen?


- Olet mitä syöt -ohjelma tehtiin kotona, joten siinä ei oltu niin paljaana kuin Suurin Pudottaja Suomi -ohjelmassa. Se viime kesä oli ihan hirveetä, kun me oltiin joukolla mestauslavalla, Väisänen tilittää yllättäen ja jatkaa:


- Joudut ottamaan paidan pois ja kävelemään vaalle topissa ja odotat kauhulla, mitä vaaka kertoo. Sanottiin vaan, että “No niin Riitta, paita pois päältä ja sitten lähdit kävelemään sinne, se oli aika kaameeta.”, Väisänen kertoo avoimesti.Olet mitä syöt

Riitta Väisänen pistää elämäntapojaan remonttiin uudella Olet mitä syöt -kaudella yhdessä hyvinvointilääkäri Pippa Laukan kanssa. Kuva: MTV3


Löytääpä ex-Miss Eurooppa hyvääkin sanottavaa ensimmäisestä painonpudotusohjelmastaan.


- Toisaalta siellä (Suurin pudottaja Suomi leiri) ei saanut pitää puhelimia ja kun illalla menit kämpille, niin sait olla rauhassa. Se oli erilainen kokemus. Nyt tämä OMS piti hoitaa muiden töiden ohessa ja itse ohjata syömistään.


Olet mitä syöt MTV3:lla to klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»