Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Rakastettu SuomiLOVE uudistuu - Kaija Koo valitsi ekan osan tarinat ja laulut: "Mun ilta koostuu..."

Uudistunut SuomiLOVE starttaa Kaija Koon livelähetyksellä.

2.3.2021 klo 11:01

SuomiLOVE

Kaija Koo SuomiLOVEssa lauantaina 6.3.2021. Kuva: Atte Mäläskä / Yle Kuvapalvelu


SuomiLOVE palaa ruutuihin - ja tällä kertaa suorana lähetyksenä. Uudella kaudella SuomiLOVE aina yksi Suomen tähtiartisti pääsee tekemään oman jakson: suunnittelemaan omannäköisen ja omankuuloisen LOVElähetyksen.


Kauden avausjakson primus motorina toimii konkariartisti Kaija Koo:


-Olen esiintynyt aika monta kertaa SuomiLOVEssa. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta tehdä oma jakso, totta kai otin sen vastaan! Se on myös suuri vastuu, sillä SuomiLOVE on todella tärkeä ohjelma ihmisille, Kaija Koo kertoo Ylen tiedotteessa.


SuomiLOVE

Kaija Koo on esiintynyt SuomiLOVE viihdeohjelmassa useasti, tässä artisti kauden päätöskonsertissa v. 2020. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kaija Koo on saanut painottaa nimikko-ohjelmansa tarinavalinnoissa itselleen tärkeitä teemoja. Hän on myös kutsunut mukaan rakkaita esiintyjätovereita tarinoineen ja lauluineen sekä masinoinut kutkuttavaakin kutkuttavampia yllätyksiä.


-Mun ilta koostuu osittain mun lauluista, vieraista tarinoineen ja lauluineen ja muistakin suomalaisista kappaleista. Eli siellä on todella hyvää musaa ja huippuartisteja.


Tuttuun tapaan SuomiLOVEn valokeilassa ovat tarinat niin ylimmästä ystävyydestä, syvästä rakkaudesta kuin tiiviistä yhteisöllisyydestäkin ja ne huipentuvat hetkiin tärkeimpien laulujen parissa.


SuomiLOVEn 7. kauden juontavat Mikko Kuustonen ja Susanna Laine.Lue lisää: Oho! Susanna Laine paljastaa somessa: On SuomiLOVE uusi juontaja - Jenni Pääskysaari ei enää mukana


Toisen lähetyksen artisti on Antti Tuisku, kolmannen Lauri Tähkä ja neljännen Elastinen.


SuomiLOVE

Antti Tuisku SuomiLOVEssa lauantaina 13.3.2021. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Suorat lähetykset kuvataan Tampereen Mediapoliksessa. Jokainen SuomiLOVE-ilta alkaa Mediapoliksessa yleisötapahtumana kokoontumisrajoitusten näin salliessa.


SuomiLOVE Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 6.3. alkaen lauantaisin klo 21.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»