Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Putous-Helmi-Leena: En pelkää julkisuutta - juoksen edelleen reikäisissä verkkareissa

Helmi-Leena Nummela ei usko, että Putous-suosio tulee muuttamaan häntä.

6.11.2018 klo 8:10

Putous

Nummela nimeää vanhoista hahmoista suosikeikseen kolme sketsihahmoa: Usko Eevertti Luttinen (Aku Hirviniemi), Sirkka “Sika” Vainola (Krista Kosonen) ja Leena Hefner o.s. Herppeenluoma (Armi Toivanen). Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki.


- En usko, että suosio tulee muuttamaan käyttäytymistäni. Jatkan kuten ennenkin, juoksen reikäisissä verkkareissa. Tämä on pieni maa, eikä täällä ole sen kummempaa glamour-kulttuuria. Nummela kuittaa julkisuuden kiroukset.


Millaiset tunnelmat Nummelalla on suorista lähetyksistä?

- Mua hykerryttää ja jännittää, mutta tosi paljon kiinnostaa, että mitä kaikkea live-lähetyksissä tulee tapahtumaan. Olen myös kauhuissani. Toki jäätyminen jännittää, jos unohtaa kaiken. Tosin niin ei ole ennenkään tapahtunut. Kun hyppää, se voi olla iloista, ihanaa, jännittävää laskettelua - siis toivottavasti, Nummela aprikoi.


Putous

"Mie nyt oon vaan tämmönen Sirpa." Helmi-Leena Nummela tykittää menemään Yleis-Sirpana Putouksen 10. tuotantokaudella. Kuva: MTV3.


Helmi-Leena Nummela asuu Helsingissä. Hän on tehnyt töitä Suomen teatterilavoila mm. Helsingissä, Turussa, Espoossa ja Lappeenrannassa.


Putous MTV3:lla lauantaisin klo 19.30.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat