Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pekka Pouta selätti ikävän vaivan tv:n suosikkiohjelmassa: "Se oli täydellinen siedätyshoito"

Pekka Pouta on syntyjään Savonlinnasta ja toiminut MTV3-kanavalla meteorologina jo likipitäen 30 vuotta. Hän on myös ensimmäinen Masked Singer Suomi -tippuja.

16.3.2020 klo 8:30

Luokkajuhlat

Pekka Pouta on tuttu tv:stä jo vuodesta 1991. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiPekka Pouta on esiintynyt uransa aikana miljoonille katsojille. Suora lähetys jännitti aivan uran alkuaikoina suosikkimeteorologia kovastikin, mutta kun studiossa on vain kamera ja vähän väkeä, jännitys pysyi poissa.


Mutta tilanne oli toinen, kun Pekka Pouta osallistui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan v. 2018. Pouta koki TTK-live-esiintymisen studioyleisön edessä erityisen jännittävänä.

- Jännitti paljonkin esiintyä live-yleisön edessä. En ole tottunut live-yleisöön. Ne miljoona kotikatsojaa ei jännittänyt, vaan tuomarit ja live-yleisö.


Luokkajuhlat

Pekka Pouta oli mukana Luokkajuhlat-tv-sarjassa. Poudan luokkakaverit olivat tehneet Pekalle ja itselleen joukkuepaidan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mies kertoo saaneensa hyvän opin suorassa TTK-lähetyksissä.

- Tanssiminen hävitti live-yleisön kammon. Se oli täydellinen siedätyshoito. Tanssii Tähtien Kanssa oli erittäin hyvä kokemus. Nyt on myös parempi tuntuma omaan kehoon kauttaaltaan, Pouta kiittelee.


Näemme Poudan tv:ssä alituiseen, mutta mitä mies katsoi itse nuoruudessa tv:stä?

- En katsonut hirveästi tv:tä, meillä oli hyvin pitkään mustavalkoinen telkkari Savonlinnassa olohuoneen nurkassa. Mutta lapsuudessa oli Pätkis, se oli ainut paikka, mistä näki kunnon piirrettyjä. Teininä katsoin Safiiri ja Teräs -sarjaa, se oli jännä. Mykkäfilmejä katselin, Harold Loyd oli hyvä!, Pouta hörähtää.Luokkajuhlat

Pekka Pouta esiintyi ensimmäisessä Masked Singer Suomi -showssa Shamaanina. Kuva: MTV3


Pekka Poudan uusin aluevaltaus oli Masked Singer Suomi -ohjelma, jossa hän pisti itsensä likoon laulajana valepuvussa. Shamaanin pukuun sonnustautunut säämies veti ohjelmassa Paula Vesalan Älä droppaa mun tunnelmaa -biisin.


Yleisö ei kuitenkaan fanittanut Shamaanin esitystä ihan täysillä, ja Pekka Pouta sai kunnian tippua ohjelmasta.


Masked Singer Suomi MTV3:lla lauantaisin klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on muokattu, se on julkaistu ensimmäisen kerran syksyllä 2019.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat