Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ooo, mitä magiaa! Näin Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco rakastuivat - Kahden taiteilijan liitto

Suosikkiuusinta: Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa päästiin Tuure Kilpeläisen ja Manuela Boscon rehevään taiteilijakotiin.

4.11.2020 klo 10:00

Yökylässä Maria Veitola

Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco pitävät kakkoskotia Inkeroisissa. Kuva: MTV3


Maria Veitola saapui yökyläilemaan muusikko Tuure Kilpeläisen ja näyttelijä-kuvataiteilija Manuela Boscon luo renesanssihuvilaan Kymenlaaksoon. Jaksossa tutustuttin pariskunnan ajatusmaailmaan ja elämäntapaan, kokkaillaan ja nautitaan. Mukana on myös pariskunnan pieni Paloma-tytär.


Kahden taiteilijan liitto syntyi monien polkujen kautta, mukana oli sattumuksia, johdatusta ja työtoveruutta - sekä rakkauden löytymistä.


-Jos mennään vuoteen 2013 tammikuu. Mä olin keikkareissulla pöpelikössä jossain päin Suomea. Käytiin saunassa ja telkkari oli päällä ja sieltä tuli Inhimillinen tekijä -ohjelma, jossa puhuttiin kuolemasta. Sielllä oli Jesse Kaikuranta ja Sipe Santapukin äiti ja Manuela Bosco.


-Meidän kitaristi Rocka Merilahden kanssa katsottiin sitä ohjelmaa ja sit mä jäin kuuntelemaan Manuelan kertomusta isästään ja ajatuksia kuolemasta. Se vaikutti ja resonoi voimakkaasti, Tuure Kilpeläinen aloittaa rakkaustarinan.Yökylässä Maria Veitola

Paloma-tytär syömispuuhissa turvallisesti Tuure-isän sylissä ja Manuela-äiti pistää lusikkaa suuhun. Maria Veitola seurailee syöttöpuuhia. Kuva: MTV3


Kitaristi Rockakin piti Manuelaa aikamoisena gimmana ja Kilpeläinen oli samaa mieltä. Kilpeläinen kertoo, että hänellä alkoi pyöriä biisi päässä ja miehet alkoivat soitella sitä juuri ennen keikkaa. Kilpeläinen myös nauhoitti soitantaa.


-Tein "läpällä" Manuela-biisin, joka oli mystinen ja jossa oli kaikki ne jutut, jotka ohjelmasta oli tullut, Kilpeläinen paljastaa ensikosketuksen voimakkuuden aiheuttamaa reaktiota.Yökylässä Maria Veitola

Manuela Bosco on näyttelijän ammatin lisäksi kuvataiteilija. Kuva: MTV3


Ihastus tai ainakin vahva kiinnostus eteni siihen pisteeseen, että Kilpeläinen kävi kesällä stalkkaamassa Manuela Boscon teatteriesitystä. Ensimmäisen kerran tuleva pariskunta näki yhteisen ystävänsä synttäreillä ja tutustuminen alkoi.


-Mä tein ison installaation ja kun mä maalasin sitä, mä soitin jostain syystä Tuurea ainoastaan. Mä en ollut muuten soittanut sitä, mutta tuli vaan tosi voimakas tunne, että on pakko pyytää Tuurea tekemään äänimaailma tähän teokseen, Bosco selvittää.


Yökylässä Maria Veitola

Kilpeläinen-Bosco perheeseen kuuluu pienen Paloman lisäksi myös Kilpeläisen lapset aiemmasta liitosta. Kuva: MTV3


Nämä eivät vielä olleet mitkään treffit, vaan taiteilijat yhdistivät voimansa taideprojektissa. Manuela Boscon elämäntilanne kuitenkin muuttui ja entinen parisuhde loppui. Tuli aika rakastua.


-Sitten tuli syyskuu ja olin itse eronnut. Tulin Meeri Koutaniemen ja Samin (Yaffa) häistä ja olin ihan rakkauspöllyissä. Sit se yhtäkkiä aukes vaan kuin korttipino, ja kaikki responssi siinä. Tääkö se nyt on, Bosco kuvailee tunteiden muuttumista työtoveruudesta rakkaudeksi.


-Ei mennyt kauaa, niin oltiin jo samassa kämpässä, naimisissa ja hän odotti lastamme, Tuure Kilpeläinen summaa.


Yökylässä Maria Veitola

Kaksi sympaattista taiteilijaa ja yksi sympaattinen toimittaja. Kuva: MTV3


Yökylässä Maria Veitola on MTV3-ohjelmistoa ja katsottavissa MTV Katsomo.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran v. 2020.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»