Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Öö, mitä ihmettä! Povipommi Iida Vainio julkaisi kuvia "farmilta"?! Digilaitteet Farmilla kielletty!

Iida Vainio ja Archie Cruz ovat mukana kevään Farmi Suomi -realityssä.

21.2.2024 klo 10:49

Farmi Suomi

Iida Vainio ja Archie Cruz. Kuvat: Nelonen, kollaasi photocollage


Iida Vainio on mukana kevään Farmi Suomi -realityssä. Kuvaukset olivat viime vuoden puolella. Farmi Suomessa julkkikset elävät maaseudun olosuhteissa. Kaikki digitaaliset laitteet ovat kielletty ja farmilaiset asuvat maalla ilman kosketusta ulkomaailmaan.


Hämmennystä herättää, kun Vainio on kiinnittänyt Instagram-tilinsä ensimmäisten postausten joukkoon kuvia maaseudulta ja kuvien tunnelma on kuin Farmilta. Kuvissa kulta-Iida mm. poseeraa työhaalareissa, näyttää farmin eläimiä ja saapa Archie Cruzkin pusun.


Tässä kohtaa pitääkin hieraista silmiä, sillä kuvatiedoissa on merkitty paikaksi kuitenkin Haltialan tila, joka sijaitsee Vantaalla pääkaupunkiseudulla. Farmi-kuvaukset tehdään Pieksämäen lähellä. Sekaannusta lisää, että Vainio on merkannut julkaisuunsa mm. Farmi Suomi -aihetunnuksia: #farmisuomi #farmi


Vainio kirjoittaa näin Instassa, teksti vapaasti suomennettu englannista:

-Rakastan olla maaseudulla. Isoin unelmani on, että mulla olisi oma maatila joskus...


Selaa kuvia painamalla oikealla olevaa nuolta. Kuvat lainattu Iida Vainion Instagram-tililtä:Vainio ja Cruz aiheuttivat Farmi Suomi -kuvauksissa hämmennystä muhinoimalla kuvausten aikana. Seiskan mukaan parivaljakko olisi lähetetty Farmilta kotiin ”roisin käytöksen vuoksi”.


Farmi Suomi

Viidennen kauden Farmi Suomi -osallistujat. Kuva: Nelonen


Vainion ja Cruzin kanssa Farmi Suomi -ohjelmassa ovat mukana musiikkineuvos Ilkka Lipsanen alias Danny, viihdetaiteilija Johanna Pakonen, ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi, Tuplakääk-podcastista tutut juontajat Kirsikka Simberg ja Enni Koistinen, kuvanveistäjä Miina Äkkijyrkkä, Sohvaperunoista tuttu Michael Ntima, somevaikuttaja Mona Bling, viihdetaiteilija Veeti Kallio, poliitikko Merja Kyllönen, mediapersoona Wallu Valpio, tv-kokki Linnea Vihonen, reality-tähti Daniel "Bile-Dani" Lehtonen sekä taiteilija Sofia Zida.


Lue myös: Ohhoh! Archie Cruz ja Iida Vainio kohurallissa - Hurja heitto ennen Farmia: "Tarttuisi vaimokin..."


Lue myös: Oho! Povipommi Iida Vainio sensuelleissa ratsastuskuvissa - Vastaa OnlyFans-kyselyyn: "Älä..."


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa 7.3. klo 20.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»