Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Onnea Sophia 1-vuotta! Jukka Hildén jakoi söpön kuvan tyttärestään - Hymy kahden alahampaan voimin!

Jukka Hildénin ja Chachi-vaimon Sophia-tytär on tullut yhden vuoden ikään.

26.11.2020 klo 15:20

Jukka Hildén

Jukka Hildén on tuttu Duudsoneista ja lukuisista tv-ohjelmista, joista viimeisin on Tanssii Tähtien Kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiJukka Hildénin ja Chachi-vaimon tytär on jo vuoden vanha! Jukka Hildén toivottaa Instagramissa Sophia-tyttärelleen hyvää syntymäpäivää söpön kuvan kera englanniksi, tässä vapaa suomennos.


- HYVÄÄ YKSIVUOTISPÄIVÄÄ SOFFEPOFFE!!! Olet niin suloinen pieni ilon ja rakkauden hirviö. Olemme hyvin-HYVIN onnellisia, että olet meidän pieni lapsemme. Lupaan antaa sinulle rakkautta, jotta saat hyvän sydämen. Annan sinulle huomiota, jotta saat hyvän itseluottamuksen ja tiedät, että mielipiteelläsi on merkitystä. Ja lupaan antaa sinulle sääntöjä, jotta opit, mikä on oikein ja mikä on väärin, se tuo sinulle turvallisuutta. Hyvää syntympäivää sinä pieni "apinapylly".


Päivänsankari Sophia hymyilee kuvassa leveästi kahden alahampaan voimin tatuoiduissa käsissä.Hildénin perhe on ahkeria somettajia ja jopa Sophialla on oma Instagram-tili nimellä sophiarosehilden. Tilillä on jo yli 35 400 seuraajaa. Synttäreistäkin on jo Sophian tilillä kuva, jossa päivänsankari nauttii valkoisessa kukkamekossa ilmapalloista.Onnea Sophialle ja koko perheelle!

Kirsti Kurki-Myllymäki

Keskustele artikkelista
Asiasanat: Jukka Hildén
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat