Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Yökylässä Maria Veitola palaa face-liftattuna - Katso, ketkä suomalaisjulkkikset ovat mukana!

Yökylässä Maria Veitola jatkuu syyskuussa uudistuneella konseptilla. Mukana mm. Tuomas Kyrö, Maisa Torppa ja Jukka Rintala.

3.8.2020 klo 14:20

Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola nukkuu yön suomalaisen julkkiksen kotona ja kuudetta kautta. Kuva: MTV3


Neljästi Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa tv:seen uudistuneena. Kuudes tuotantokausi on entistä pidempi, sillä Veitola suuntaa yökylään peräti 14 tunnetun suomalaisen luo.


Kotien lisäksi uudella kaudella vieraillaan emäntien ja isäntien työpaikoilla, harrastuksissa ja kesämökeillä sekä tavataan perheenjäseniä ja tärkeitä henkilöitä elämän varrelta.


Kanavatiedotteessa kerrotaan, että luvassa on tarinoita rakkaudesta, itsensä löytämisestä ja kipeistä hetkistä - kohtaamisia, tunteikkaita keskusteluja ja heittäytymistä. Moni ennakkoluulo voi muuttua, kun julkkikset paljastavat heidän todellisen minänsä.


-Yökyläily on lempitekemiseni. Kiireettömät keskustelut ja intensiivinen yhdessäolo opettavat ihmisyydestä ja toisten kohtaamisesta valtavasti. On hienoa ja lohdullista huomata kerta toisensa jälkeen, että jokaisen ihmisen kanssa löytyy aina jotain samaistumispintaa, vaikka oltaisiin keskenämme muka kuinka erilaisia tahansa, Maria Veitola kertoo MTV3:n tiedotteessa.


Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat mm. Roni Back, Jukka Rintala, Esa Tikkanen, Maisa Torppa, Kape Aihinen, Vappu Pimiä, Maaret Kallio ja Tuomas Kyrö. Loput nimet MTV3 lupaa paljastaa myöhemmin.


Uudet Yökylässä Maria Veitola -jaksot MTV3:lla torstaina 3.9. klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»