Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

Vappu Pimiä nähdään yllättäen Kokkisota-ohjelman uudella kaudella muutaman jakson juontajana.

15.4.2021 klo 11:13

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on tehnyt juontohommien lisäksi keittokirjoja ja suunnitellut Muurlalle emalisen tuotesarjan. Kuva: MTV3


Kokkisodan uudet jaksot on kuvattu syksyllä 2020. Kuvauksissa noudatettiin äärimmäistä tarkkuutta ja koronaohjeistuksia. Ohjelman juontajalla Sikke Sumarilla tuli kuvausten aikaan ilmoitus Koronavilkun kautta mahdollisesta altistumisesta.Sikke Sumari meni välittömästi testeihin, mutta kuvaukset jatkuivat suosikkijuontajan poissa ollessakin. Sumarin saappaisiin hyppäsi testitulosten odotusten ajaksi Vappu Pimiä.


-Olen tyytyväinen, ettei Kokkisodan kuvauksia tarvittu keskeyttää, vaikka koronavilkkuni vilahtikin. Apuun saatiin pikaisesti Vappu Pimiä, joka suoriutui tehtävästä vankalla ammattitaidollaan ihan upeasti, vaikka joutuikin hoitelemaan taistelevia keittiöitä ihan kylmiltään! Koronaa minulla ei ollut, joten pääsin jatkamaan kuvauksia sovitusti. Kiitos vielä kerran Vappu - voin hoidella vastavuoroisesti Maajussille morsiamen kuvauksen, jos tarvetta ilmenee, Sikke Sumari kiittelee MTV:n tiedotteessa.


Vappu Pimiä

Vappu Pimiä nähdään ensimmäisen kerran tuuraajana kauden kolmannessa jaksossa 10.6. Punaiseen ja vihreään keittiöön kauppakasseineen saapuvat tuolloin muusikot Jesse Markin ja Kasmir. Kokkeina Serko Rantanen ja Tommi Tuominen. Kuva: MTV3


Kauden mittaan kokkauskisaan ryhtyviä parivaljakoita ovat mm.:

Janne Kataja ja Kiti Kokkonen, Marco Bjurström ja Arja Koriseva, Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen, Helena Ahti-Hallberg ja Janne Virtanen, Jenni Poikelus ja Ali Jahangiri, Johanna Rusanen ja Janina Fry, Maarit Poussa ja Pete Lattu, Susanna Laine ja Emma Kimiläinen.


Uutena kokkina aloittaa Sirly Ylläsjärvi.


Vappu Pimiä

Sikke Sumari kohotti maljan Janne Katajan ja Linnea Vihosen kanssa kauden ekassa Kokkisota-jaksossa. Kuva: MTV3


Kokkisota on MTV3-ohjelmistoa ja katsottavissa mtv-palvelussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat