Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! The Voice of Finland: Senior isojen muutosten kourissa - Mm. voittajan valinta erikoinen!

The Voice of Finland: Senior alkaa toukokuun lopulla ja tästä on kyse.

3.5.2022 klo 10:24

The Voice of Finland: Senior

The Voice of Finland: Seniorin valmentajat: Michael Monroe, Tarja Turunen ja Ressu Redford. Kuva: Nelonen


Nyt Voicessa on senioreiden vuoro. Vain ääni ratkaisee, kun toinen toistaan kokeneemmat laulajat valmistautuvat kääntämään tähtivalmentajien tuolit.


The Voice of Finland: Seniorin punaisiin valmentajien tuoleihin istuvat pop-tähti Ressu Redford, ex-Nightwish -laulaja Tarja Turunen ja rock-legenda Michael Monroe. Tuttuun Voice-tapaan he päättävät pelkän äänen perusteella, haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.


The Voice of Finland: Seniorissa kilpailijat on normiversiota suuresti vanhempia. Ikä on 60-84 -vuotta. Ohjelmatietojen mukaan luvassa on isoja yllätyksiä ja odottamattomia biisivalintoja.


The Voice of Finland: Senior

Tarja Turunen tuli kansainvälisesti tunnetuksi megasuositun Nightwish-yhtyeen solistina. Nykyisin hän tekee soolouraa. Kuva: Nelonen


Finland: Senior eroaa muista TVOF-kausista siinä, että oman esityksensä jälkeen jokainen kilpailija saa palautetta. Palaute annetaan suoraan kasvoista kasvoihin kaikille laulajille.


Senior-kausi on myös totuttua TVOF-kautta lyhyempi ja kausi koostuu neljästä jaksosta. Kisa etenee Ääni ratkaisee -vaiheesta Knockoutteihin. Seuraava askel on semifinaali. Finaali käydään liveyleisön edessä Logomolla.


Finaalissa ei ole puhelinäänestystä, vaan voittaja valitaan aivan erityisellä tavalla. Logomon yleisö päättää voittajan.


The Voice of Finland: Senior

The Voice of Finland: Seniorin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen. Kuva: Nelonen


The Voice of Finland: Senior alkaa 20.5. klo 20 Ruudussa ja Nelosella.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»