Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Temptation Island suomitytöt rohkeissa alusvaatekuvissa "Mä tykkään paksuista puikoista..."

10 sinkkunaista viettelee varattuja uudella Temptation Island Suomi -kaudella Levillä.

21.1.2021 klo 11:06

Temptation Island Suomi

Pepsu ja Tiia Lapissa. Kuva: Nelonen


Tällä keihäsmatkalla laaksojen ja kukkuloiden oppaina toimii 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle nyt ensimmäistä kertaa koko Temptation Island -formaatin historiassa talvisissa maisemissa.


Levin jylhät ja lumiset maisemat tarjoavat puitteet romanttisille treffeille mm. rinteessä, poroajelulla, laavulla tai vaikka lumikenkäsafarilla. Uudet tuttavuudet saavat varatut asettamaan parisuhteensa ja itsensä testiin, josta jokainen tietenkin alkuun uskoo selviävänsä moitteettomasti.


Tälläkään kertaa ei suurilta tunteilta vältytä. Kenen suhde ei houkutuksista hätkähdä? Kestävätkö suhteet iltanuotion polttavan loimun?


Lue lisää: Lapissa kaikki kuksii nopeasti?!? Sami Kuronen ja kaikkien aikojen after ski Suomen Lapissa


Tässä ovat Temptation Island Suomi -sinkkunaiset:


Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Jenna, 26, Helsinki


“Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona.”


Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna harrastaa vapaa-ajallaan kuntosalilla käyntiä. Jenna kuvailee olevansa menevää sorttia ja tulevalle matkalle hän lähtee innokkain ja odottavin tunnelmin. “Aion tuoda tullessani positiivista energiaa ja ikimuistoisia bileitä”, Jenna kertoo.


Jennan tulevaisuuden haaveisiin kuuluu hyvä työ ja perhe, mutta tällä hetkellä elämäniloinen nainen nauttii sinkkuelämästään. Edellisen suhteen päättymisestä on vajaa vuosi, eikä uuden kumppanin etsintä ole tällä hetkellä hänen suunnitelmissaan. Jenna ei kuitenkaan sulje pois sitä, etteikö oikeanlaisen ihmisen tullessa kohdalle tilanne voisi muuttua.


Jennan sukat saavat pyörimään tatuoidut ja luotettavat miehet, jotka ottavat muut huomioon. Kiinnostaviin miehiin Jenna tekee vaikutuksen katsekontaktilla ja keskustelutaidoillaan.


Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Inka, 26, Kouvola


“Mä harrastan neulomista ja mä tykkään kaiken paksuisista puikoista.”


Laitoshoitajana työskentelevä rempseä Inka erosi tänä vuonna 8 vuoden parisuhteesta ja nauttii nyt sinkkuelämästä täysin rinnoin. Hän on intohimoinen käsityöharrastaja ja kertoo bravuurikseen ehdottomasti villasukkien neulomisen.

Tulevalta matkalta Temptation Islandilla Inka odottaa ennen kaikkea uusia kokemuksia ja poistumista omalta mukavuusalueeltaan: “Elän elämää aika huolettomalla asenteella, eikä kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti. Elämäniloa ei minulta puutu.”


Inka kertoo olevansa hyvä kuuntelija. Hän nauttii erilaisista elämäntarinoista ja uskoo, että tuo saarelle ennen kaikkea hyviä keskusteluja. Inkan sydämen sulattamiseen vaaditaan itsevarmuutta, mutta myös huumoria. “Tärkeintä on ehdottomasti se, että minut saa nauramaan. Hyvä huumori on kaiken a ja o”, ilopilleri summaa.Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen

Vilma, 20, Outokumpu


“Mie sanoin kaikille miun kavereille, et mie tuun tänne harkkaan, mut kyllähän täälläkin harjoitellaan, että miten niitä miehiä isketään.”


Kaksikymppisen Vilman arki pyörii opiskeluiden ympärillä. Tulevaisuudessa siintävät haaveet unelma-ammatista ja matkustelusta. Pienen kylän räväkkä ja ulospäinsuuntautunut Vilma lupaa tuoda Temptation Islandille palan itä-suomalaista rempseyttä.


“Toivon kokemuksen tuovan piristystä arkeen, ja haluan myös haastaa itseäni”, Vilma kertoo odotuksistaan.

Rauhallista sinkkuelämää viettävän Vilman huomion kiinnittävät tummat piirteet ja itsevarmuus. Tosirakkauteen tähdätessä tulisi miehen olla lisäksi menevä ja hauska pysyäkseen Vilman matkassa. Miehen Vilma viettelee intensiivisellä katseella ja säteilevällä hymyllään. “Harvoin joudun miehiä iskemään, yleensä he iskevät minut”, Vilma vinkkaa.Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Nanna, 20, Vantaa


“Mä oon Nanna. Mä aion täällä kaikki ruotuun panna ja miehet aina huutaa mun perään mmm… Nannaa..”


Pirteä ja avoin Nanna kuvailee itseään yllytyshulluksi. “Aion tuoda Temppareihin paljon vauhtia ja meininkiä. Lähden mukaan tosi jännittyneillä, mutta innostuneilla fiiliksillä”, hän summaa lähtötunnelmiaan.

Nanna toivoo matkalta uusia kokemuksia, mutta uskoo reissun myös avartavan omaa ajattelua. Tuoreena sinkkuna Nanna nauttii vapaudestaan ja ottaa ilon irti yöelämästä.

“Vietän niin sanottua bile-sinkkuelämää. Juhlin aika paljon ja otan elämästä kaiken irti. Teen just sitä, mitä itse haluan”, Nanna kuvailee arkeaan.


Apulaisvuoropäällikkönä työskentelevä Nanna etsii villistä sinkkuelämästään huolimatta rakkautta. Nanna kuvailee ihannemiestään luotettavaksi, pitkäksi ja sosiaaliseksi. Myös huumorintajun olisi hyvä kohdata. “Heti jos löytyy ihminen, kenen kanssa homma toimii, olen siinä myös täysillä mukana. Mies ei kuitenkaan saa olla liian helposti saatavilla, koska kyllästyn helposti, jos mies on heti alusta liian helppo, enkä saa siitä mitään haastetta”, romantiikkaa pelkäämätön Nanna kiteyttää.


Miehet Nanna viettelee olemalla sopivasti flirtti ja oma itsensä. “Myöskään nainen ei saa olla liian helposti miehen saatavilla”, Nanna kertoo taktiikastaan.


Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Zennifer, “Jenni”, 22, Pori


“Mulla on oma hevonen, eli pysyn satulassa kovemmissakin kyydeissä.”


Eksoottisen kaunis Jenni kertoo sukujuuriensa olevan Dominikaanisessa tasavallassa. Alun perin Ypäjältä kotoisin oleva kaunotar on muuttanut matkailualan opintojen perässä Poriin, ja opiskelujen ohella hän työskentelee vaatemyyjänä. Vapaa-ajallaan eläinrakas Jenni viihtyy koiriensa kanssa ja hevostallilla. Luovaa puoltaan hän toteuttaa valokuvaamalla ja lukemalla kirjoja.Jenni kertoo olevansa aluksi ujo ja hiljainen, mutta tutussa ryhmässä hänestä kuoriutuu puhelias ja iloinen tyyppi, joka heittäytyy mukaan uusiin haasteisiin.


“Haluan haastaa itseäni ja todistaa, että pystyn tekemään asioita, joihin vielä vähän aikaa sitten en ikinä olisi uskonut pystyväni”, Jenni kertoo, ja sellaisena hän pitää myös osallistumista Temptation Islandiin.Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Tiia, 28, Tampere


“Mä oon meijän porukan vanhin, mutta myös kokenein.”


Kauneudenhoitoalalla työskentelevällä Tiialla ei ole aikaa harrastuksille: “Rakastan ruokaa ja vihaan hikoilua. Arkeeni kuuluu työt ja koiran paijailu, toki tykätään käydä pitkillä lenkeillä.”


Tiian luonnetta on kuvailtu temperamenttiseksi ja äkkipikaiseksi, mutta itse hän kokee olevansa ymmärtäväinen ja muut huomioonottava, asettaen muut usein etusijalle. Temptation Islandille Tiia uskoo tuovansa paljon naurua ja leikkimielisyyttä.

“Kanssani on helppo ja rento viettää aikaa. Hullua on myös helppo yllyttää”, kiteyttää hän odotuksiaan.


Tiia uskoo saavansa kokemukselta rohkeutta ja pitää reissua myös itsensä etsimisenä. Viisi kuukautta sinkkuelämää elänyt Tiia ei tällä hetkellä haikaile parisuhteen perään, vaan nauttii vapaudesta ja siitä, että on itse vastuussa omista tekemisistään ja menemisistään. Unelmien miestään Tiia kuvailee itseään vanhemmaksi ja miehen kokoiseksi. “Miehellä pitää olla mielikuvitusta. Tarvitsen paljon huomiota, enkä kaipaa mitään nysvääjää. Pahat pojat ovat enemmän mieleeni, ei mitään mammanpoikia”, kuvailee Tiia miesihannettaan.


Miehet Tiia hurmaa olemalla oma itsensä: “Heitän tyhmää läppää ja vinkkaan silmää. Olen nauravainen ja kanssani on luontevaa keskustella asiasta kuin asiasta.”


Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Maippu, 22, Seinäjoki


“Kuulemma punapäät ei pääse taivaaseen, mutta ette taida päästä tekään tän reissun jälkeen.”


Kokkina ja tarjoilijana työskentelevä Maippu on todellinen ikiliikkuja. Hän kaipaa ympärilleen ihmisiä ja on aina menossa. Hän on luonteeltaan temperamenttinen, rohkea ja sosiaalinen. “Joidenkin mielestä olen yllytyshullu, johon pystyn samaistumaan, sillä lähden helposti asioihin mukaan ja haluan ottaa mahdollisimman paljon iloa irti kaikesta”, Maippu kuvailee itseään.


Sinkkuelämästään nauttiva Maippu kokee olevansa valmis vakavaankin parisuhteeseen, mikäli oikea ihminen osuu kohdalle. Hänen päänsä kääntävät pitkät ja tatuoidut miehet, joilla on pilkettä silmäkulmassa.


“Yleensä minua lähestytään, enkä muista milloin edes olisin itse tehnyt aloitetta. Moniin kuulemma kolahtaa mun aitous, huumori ja ulkonäkö ja varsinkin punaiset hiukset, joita kehutaan usein!” Maippu kertaa vahvuksiaan.

Temptation Islandille Maippu lupaa tuoda suoria ja rehellisiä mielipiteitä: “Olen valmiina kaikkeen, mitä se tuo tullessaan.”Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Lisa, 19, Imatra


“Miun kaverit sanoo, että mie oon parasta seuraa kun mun sydän on palasina, niin jos joku vaikka täällä tulis rikkoo mun sydämen?”


Pikaruokaravintolassa työskentelevä Lisa kuvailee itseään hauskaksi ja päämäärätietoiseksi. “Jos oikeista napeista painelee, niin kiihdyn nopeasti. Äkkipikaisuus on huonoin puoli itsessäni”, Lisa myöntää.


Lisa haaveilee rikostutkijan urasta, mutta haluaa ennen opintojen aloittamista hankkia lisää elämänkokemusta.Temptation Islandille Lisa lupaa tuoda vauhtia ja jännittäviä tilanteita, mutta hän haluaa myös auttaa varattuja löytämään vastauksen siihen, haluavatko olla nykyisessä suhteessaan vai eivät. Lisan mukaan kenenkään ei pitäisi tuhlata aikaa väärään ihmiseen.


Kesästä asti sinkkuelämää viettänyt Lisa haaveilee löytävänsä itselleen loppuelämän kumppanin, mutta varsinaista ihannekumppania hänellä ei ole. “Olen vähän nirso, mutta eiköhän joku vie jalat alta. En ole ihminen, joka tykkää olla yksin”, hän kuvailee itseään.

“Osaan laittaa ihmisten päät pyörälle. Saa itse valita, onko se sitten hyvällä vai pahalla”, Lisa päättää pohdiskelunsa.


Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Joanna, 20, Lahti


“Jos teijän mieltä tulee murheet painaa, ni mua voi aina kuuntelijaks lainaa.”


Asiakaspalvelijana työskentelevä pirteä Joanna kuvailee luonnettaan positiiviseksi, meneväksi ja uteliaaksi. Asiakaspalvelutyön lisäksi heittäytyvä Joanna ylläpitää ystävänsä kanssa Tiktokissa suosittua @annejaellu-tiliä. Temptation Islandille hän lähtee jännittynein tuntein.


“Tuon Temppareihin iloisuutta ja hyvää kuunteluseuraa”, Joanna summaa. Hän odottaa kokemukselta hauskuutta ja uusia ystäviä.Tulevaisuuden haaveissa Joannalla siintävät oma perhe ja yritys.


Tällä hetkellä villiä sinkkuelämää viettävää Joannaa ei vielä ole vielä taivuteltu parisuhteeseen, mutta häneen tekee vaikutuksen komeat ja puheliaat miehet, jotka saavat hänet nauramaan. Itse hän luottaa sinisten silmiensä lumoon: “Se on flirttailua katseella.”Temptation Island Suomi

Kuva: Nelonen


Peppiina “Pepsu”, 27, Jyväskylä


“Mä oon personal trainer, ja mä oon ennenkin pannu miehiä kuntoon.”


Urheilullinen Pepsu on ammatiltaan liikunnanohjaaja. Temptation Islandille hän lupaa tuoda mukanaan hyviä keskusteluita, naurua ja iloa. “Lähden mukaan tosi hyvillä fiiliksillä ja odotan reissua tosi paljon”, Pepsu kertoo hymyillen.


Pepsu on ollut sinkku puolisen vuotta ja kuvailee sinkkuelämäänsä rauhalliseksi. Miehiin hän tekee vaikutuksen olemalla yksinkertaisesti oma itsensä. “Mä tykkään hauskoista miehistä, jotka saa mut nauramaan”, Peppiina summaa miesmakuaan.


Temptation Island Suomi yhdeksäs kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17.2 klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»