Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Minttu Räikkönen harvinaisessa tv-esiintymisessä - Paljastaa, miten yllättää kotona vieraansa!

Minttu Räikkönen on vieraana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa.

7.2.2022 klo 10:45

Minttu Räikkönen

Minttu Räikkönen, 35, nousi julkisuuteen miehensä Kimi Räikkösen puolisona. Kuva: AOP


Minttu Räikkönen on kansainvälisesti seurattu vaikuttaja ja Kimi Räikkösen vaimo. Nyt Räikkönen tekee harvinaislaatuisen tv-esiintymisen, sillä hän on mukana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa Anne Kukkohovin haastateltavana.Räikkönen on Nescafén brändilähettiläs. Hän tutustui Nescafé-pikakahviin työskennellessään lentoemäntänä. Illan jaksossa tehtävänä onkin mm. pikakahvilla maustettu jälkiruoka.


Minttu Räikkönen kertoilee päivän tärkeistä kahvihetkistään ohjelmassa näin:

-Aamuisin varsinkin, se on ehkä se mun tärkeinä kupillinen. Mä tykkään herätä aina ennen muuta perhettä. Ja tottakai sitten iltapäivä hetki ystävän tai Kimin kanssa kahvikupin äärellä on myös tärkeä.


Minttu Räikkönen vietti miehensä Kimin ja lastensa Robinin ja Riannan kanssa joulunseudun Malediiveilla. Kuva lainattu Minttu Räikkösen Instagramista:Minttu Räikkösellä on pikakahveista yksi suosikki ylitse muiden:

- Ehdottomasti mun oma suosikki on tummapaahtoinen kahvi. Mä tykkään pikakahvin mausta ja myös siitä, että voi valmistaa aina sen halutun määrän kerralla, eikä synny ylimääräistä jätettä.


Minttu Räikkönen elää perheensä kanssa kansainvälistä elämää, tässä kuva Barcelonasta. Kuva lainattu Minttu Räikkösen Instagramista:Räikkönen yllättää myös vieraansa tarjoamalla heille pikakahvia:

-Tarjoan usein myös vieraille pikakahvia ja ja sitten siinä kohtaa, kun he kehuvat sitä makua, niin sitten kerron, mitä kahvia olen heille tarjonnut, Räikkönen kertoo.


Koko Suomi leipoo MTV3 ma klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat