Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Mikko Leppilampi harvinaisessa uusperhekuvassa - Mukana pikkupojat, 18 v. tytär ja vaimo!

Mikko ja Beata Leppilampi viettivät jouluna perhejuhlaa.

27.12.2023 klo 11:00

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on monipuolinen näyttelijä, juontaja ja esiintyjä. Hänet on nähty lukuisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Leppilampi juonsi vuosia suosittua Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmaa. Kuva: KKM


Mikko ja Beata Leppilampi (entinen Papp) ovat viettäneet yhdessä perhejoulua. Beata Leppilampi on jakanut jouluisen tunnelmakuvan omalla Instagram-tilillään. Kuvassa on Mikon ja Beatan kaksi yhteistä lasta, pojat Kaspian ja Gabriel sekä Mikon tytär Lilia.


Pojista vanhempi, Kaspian, syntyi syksyllä v. 2021 ja Gabriel syksyllä v. 2023. 18-vuotias Lilia-tytär on aiemmasta liitosta Emilia Vuorisalmen kanssa.


Uusperhekuvio näyttää sujuvan hyvin, sillä Beata Leppilampi on jakanut Instagramissa yhteiskuvan joulun kunniaksi. Koko porukka on pukeutunut samanlaisiin sini-valkokuvioisiin pyjamiin. Kaspian-poika on Mikko-isän sylissä ja Gabriel äitinsä sylissä, Lilia on isänsä vieressä.


Kuva lainattu Beata Leppilammen Instagram-tililtä:Beata Leppilampi on kirjoittanut kuvan yhteyteen sydän ja kuusi emojin kera:

-Hyvää joulua meidän jengiltä.


Myös edellisenä jouluna tämä poppoo nähtiin hyvin samanlaisissa tunnelmissa. Porukalla oli samat sini-valkoruutuiset pyjamat, mutta yksi iso muutos edelliseen vuoteen toki on. Gabriel ei ole tuolloin vielä maailmassa.Lue myös: Ökysynttärit! Mikko Leppilammen Lilia-tytär juhli 18-vuotispäiväänsä - Katso kuvat!


Lue myös: Oho! Mikko Leppilampi jakoi isä-vauva -kuvan - Tarkkasilmäisiltä suora palaute: "On kyllä niin..."


Lue myös: Huomasitko? Mikko Leppilampi kutsui häihin myös ex-vaimonsa - Tämä yksityiskohta kiinnittää huomion


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»