Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oho, Metti ja Mikael Forssell Lapin lomalla: "Nautimme yhteisestä ajasta vain meidän neljän kesken"

Kun ulkomaille ei pääse, moni suomalainen matkustaa nyt Lappiin.

17.12.2020 klo 13:20

Metti Forssell

Metti Forssell on somevaikuttaja ja tyylitaituri. Kuva: Liv


Kun korona pisti ulkomaan matkailun säppiin, monet perheet ja myös julkisuudesta tutut ovat lähteneet Suomen Lappiin viettämään joululomaa.


Ex-huippujalkapalloilija Mikael Forssell ja Metti-vaimo ovat lähteneet lomailemaan Leville kahden lapsensa kanssa. Metti Forssell jakaa ahkerasti elämäänsä Instagramissa ja hän onkin jakanut kuvia lomalta. Pääkaupunkiseudulla tuskin nähdään valkoista joulua, mutta Lapissa tilanne on toinen.Metti Forssell onkin jakanut kuvia lumesta, poroista ja Lapin maisemista.


-Terveiset maagisesta, hiljaisesta Lapista. Nautimme yhteisestä ajasta vain meidän neljän kesken, ollaan lähinnä vietetty aikaa ulkona hiihtäen ja lumessa leikkien. En ole nähnyt näin pajon lunta kahteen vuoteen - Olen yhtä innostunut kuin lapset!, Forssell kirjoittaa somessa vapaasti englanninkielisestä tekstistä käännettynä.


Alkuperäinen teksti menee englanniksi näin:

-Greetings from magical, quiet Lapland. Enjoying some alone time just the four of us, mainly outdoors skiing and playing in the snow. Haven’t seen this much snow in two years - I’m just as excited as our kids! #lapland


Klikkaa nuolta, niin näet kaikki kuvat:Todellinen talven ihmemaa, Metti Forssell kirjoittaa satumaisemalta näyttävän videon yhteyteen:
Metti ja Mikael Forssell lumisessa maisemassa:THL suosittelee tiedotteessaan, että ihmiset viettäisivät joulua mahdollisimman pienissä ryhmissä ja mieluiten kotona läheisimpien ihmisten kanssa.


Tuttu Tyylitaiturina by Metti Forssell uusinnat pyörivät Livillä.

Katso kaikki tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat