Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Ensitreffit Rene tylyttää Tildaa ennen shokkipäätöstä: "Jos se ei tottele, niin pistetään..."

Varo sisältöpaljastuksia: Tilda ja Rene ovat mukana Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa.

28.12.2022 klo 12:11

Ensitreffit alttarilla 2.0

Ensitreffit-Rene ja Tilda ovat tuttuja tosi-tv:stä. Rene on ollut mukana Save the Date Suomi -hääohjelmassa ja Tilda Paratiisihotellissa. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Tilda ja Rene näkivät toisensa ensi kertaa hääseremoniassa. 24-vuotias Tilda ja 28-vuotias Rene lähtivät häämatkalle aurinkoiseen Kroatiaan. Matkalla Renen käytös ei mennyt matkalla ihan putkeen, sillä Tilda koki, ettei mies ota hänen tunteitaan vakavasti.


Tilda avautui häämatkalla kameroille itkuisena:

-Mulla on vähän sellainen olo, ei nyt jalkoihin jäänyt olo, mutta ettei mun asiat kiinnosta välttämättä niin paljoa kuin mitä mä toivoisin, että toista kiinnostaisi. Musta vaan tuntuu, että se on välillä vähän liikaa mulle, et se on semmonen Rene Show, Tilda kyynelehti kameroille.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Rene ja Tilda ovat saaneet apua parisuhteensa haasteissa asiantuntijoilta, Essi Vaurakselta ja Heikki Harjulta. Kuva: MTV3


Nyt pariskunta on muuttanut yhteen. He viettävät päivää, jossa toinen saa päättää täysin, mitä tehdään. Rene saa ohjakset käsiinsä.


Rene on kuullut Tildan tilitystä mm. kuppien oikeasta paikasta kaapissa ja miten astianpesukone tulee täyttää. Nyt miehellä on mahdollisuus viedä Tilda epämukavuusalueelle.

-Saatiin semmonen tehtävä, että mennään meikäläisen pillin mukaan. Meikäläinen saa määrää tahdin ja Tilda tulee perässä. Sehän sopii oikein hyvin mulle. Mä ajattelin, että tehdään sellaisia juttuja, jossa Tilda ei oo niin elementissään, eikä nauti. Vähän puskee häntä pelkoihin ja kattoo, mikä on homman nimi. Nyt tanssitaan mun pillin mukaan, Rene hehkuttaa innostuneena kameroille.Ensitreffit alttarilla 2.0

Rene ja Tilda tortilloilla herkuttelemassa yhteisessä kodissa. Kuva: MTV3


Rene haluaa selkeästi antaa Tildalle takaisin astianpesukoneohjeistukset ja muut kotitehtävien sanelut:

-Kohta sen näkee, miten Tildalle sopii tottelijan rooli. Jos se ei tottele, niin pistetään se tottelemaan. Nyt se on meikäläisen päivä, ja välillä muutenkin ihan kiva olla välillä päällepäsmärinä, Rene toteaa kameroille.


He lähtevät mikroautoilemaan ja vesipuistoon. Tilda joutuu todellakin epämukavuusalueelle ja kohtaa pelkonsa. Mikroautoilu ja wake boarding sujuvat Tildalta kuitenkin mainiosti.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Rene ja Tilda vaihtoivat suudelmia hääseremonian päätteeksi Ensitreffit alttarilla 2.0 realityssä. Kuva: MTV3


Päivä näyttää menevän mukavasti, mutta ilta ei pääty hyvin. Kotiin tultua tapahtuu todellinen yllätys, kun Rene pakkaa laukkunsa ja lähtee pois asunnosta.


Tilda tilittää kameroille shokissa:

-Hänestä tuntuu, että hän on nyt siinä rajalla, ettei hän pysty kohta enää olemaan mun kanssa samassa huoneessa. Tulee vaan niin sellainen aliarvostettu olo. Ihan niin kuin mun tunteilla ja fiiliksillä ei olisi väliä.Ensitreffit alttarilla 2.0

Ensitreffit-Rene ja Tilda kippistelevät häämatkalla kynttiläillallisella Kroatiassa. Kuva: MTV3


Tilda jatkaa itkuisena:

-Jos häntä ahdistaa, niin hän voi vaan lähteä ja heittää kaikki jutut pöydälle, ja sit vaan lähtee täältä asunnosta ulos ja jättää mut kaiken kanssa tänne. Kaikkien asioiden ja ajatusten kanssa, joita en oo tiennyt edes, että hän on ajatellut. Hän ei ole koko aikana mulle kertonut, hän vaan jättää kaiken pöydälle ja lähtee täältä asunnosta pois. Tää ei ole vaan reilua, Tilda itkee.


Lue myös: Ensitreffit-Vera avautuu Matti-sulhosta - Nimeää tämän ongelman: "Voi jopa olla ylitsepääsemätön..."


Lue myös: Yllätys! Ensitreffit Tiia paljastaa intiimistä suhteesta Petriin: "Mähän oon siis yrittänyt..."


Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Eino täräyttää Janne-sulholleen: "Kun syksyn lehdet kellastuvat, en ole..."


Ensitreffit alttarilla 2.0 Avalla torstaisin uusin jaksoin, MTV Katsomossa maanantaisin uudet jaksot.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»