Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

No nyt! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja

Antti Holma astui Jaajo Linnonmaan saappaisiin Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman juontajana.

7.12.2021 klo 10:26

Jaajo Linnonmaa

Näyttelijä Antti Holma on naimisissa Emmanuel Ceyssonin kanssa. Kuva: Nelonen/Saku Tiainen


Haluatko miljonääriksi? on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Tällä kaudella Jaajo Linnonmaa jäi syrjään ja juontajan paikalle istahti Antti Holma.


Antti Holma vitsailee Nelosen tiedotteessa näin:

-Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida. Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan.


Jaajo Linnonmaa

Näyttelijä Antti Holma on tehnyt mittavia tv- ja leffarooleja. Tässä Holma on Jare Veljeni vartija -leffassa. Photo credit: Helsinki-filmi


Holma ihailee Linnonmaan ammattitaitoa studiossa jännittävän tilanteen äärellä.

-Tässä on ollut todella, todella hyvä juontaja aikaisemmin. Jaajo on tehnyt hirveän ison työn, miten läsnä ja lämmin ja hurmaava hän on ihmisten kanssa. Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua. Sitten kun tämä on tullut selväksi, niin pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle, Holma kertoo.


Jaajo Linnonmaa

Antti Holma on kertonut Meillä kotona -lehden blogikirjoituksessa hankkineensa talon aviomiehensä kanssa Los Angelesista Kaliforniasta. Kuva: Nelonen/Saku Tiainen


Tulevaan juontajan pestiinsä Holma kertoo valmistautuneensa katsomalla paljon ohjelman kotimaisia sekä ulkomaalaisia jaksoja sekä perehtymällä varsinkin juontajien eleisiin ja ilmeisiin. Ilmeitään Antti on harjoitellut peilin edessä.


-Mä olen yrittänyt katsoa sitä, että mihin mennään seisomaan, mitä sanotaan milläkin hetkellä ja mihin katsotaan. Saako katsoa kameraan koskaan, vaan ehkä vaan silloin tällöin? Mä oon käynyt myös läpi sitä, minkälaiset ilmeet on sallittuja, koska mä pelkään, että mun naama on sellainen, että jos mä tiedän vastauksen, niin se paljastuu. Sitä mä olen joutunut harjoittelemaan peilin edessä, Antti Holma kertoilee.


Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman 6. tuotantokausi Nelosella ja Ruudussa la klo 21


Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»