Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Muistatko Hyvät herrat tv-sarjan? Nyt Hjallis & Jethro kutsuvat saunavieraiksi nämä julkkikset!

Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! -tv-sarjassa 2020-luvun "hyvät herrat" Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt pitävät saunaillan Hjalliksen kotona Sipoossa.

29.5.2020 klo 8:00

Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro!

Jethro Rostedt ja Hjallis Harkimo tapasivat alunperin Diilissä ja sen jälkeen yhtävyyssuhde on marinoitunut mm. yhteisissä bisneksissä. Kuva: MTV3


Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! on uutuussarja, joka ottaa mallia 1990-luvun Hyvät herrat poliittisesta satiirisarjasta. Jopa miljoonayleisöt keränneessä suosikkisarjassa huseerasivat aikoinaan kauppaneuvos Johannes Paukku (Matti Tuominen) ja vävypoika Raimo ”Tollo” Koskivuo (Eero Melasniemi).


Ohjelmassa nähtiin vieraina aikansa huippupoliitikkoja, kuten Martti Ahtisaari, Paavo Lipponen, Johannes Virolainen, Tarja Halonen ja Sauli Niinistö.


Hyvät herrat -intro suoraan 90-luvulta:


Syksyllä alkava Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! tv-sarja lupaa tuoda saunanlämmityspuuhiin vieraita politiikan huipulta lööppien kestosuosikkeihin. Kauden aikana vieraina nähdään mm. Timo Soini, Tiina Jylhä, Samu Haber ja Aku Louhimies.


Suorasukaiset isännät keskustelevat kohuista ja käänteistä avoimesti. Sipoossa tehdään myös mökkihommia: nostetaan verkkoja, hakataan halkoja - sekä lauletaan. Samalla nähdään, miten "Jetiltä" ja Hjallikselta sujuu yhdessä kokkaus kesäkeittiössä.


Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»