Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Moottoripyöräonnettomuus jätti jälkensä - Mika Pohjonen pelkää: "Miten se kroppa..."

Mika Pohjonen on yksi Suurin pudottaja Suomi -tv-sarjan julkkiksista "painonpudotustalkoissa".

7.10.2020 klo 7:00

Suurin pudottaja Suomi

Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa Mika Pohjonen haluaa ottaa aikaa itselleen ja panostaa omaan terveyteen. Kuva: NelonenMika Pohjonen, 47, voitti tangokuninkuuden ollessaan vasta 19-vuotias. Muutaman vuoden viihdeuran jälkeen Pohjonen lauloi jo Kansallisoopperan kuorossa ja ura jatkui Suomen Kansallisoopperan tähdeksi. Suomen lisäksi Mika Pohjonen on esiintynyt ulkomaisilla areenoilla, kuten Wienissä ja Ruotsin kuninkaallisessa oopperassa.


-Kuntoni on tällä hetkellä semi ok tai huono. Mitään elvistelemistä sen kanssa ei ole, mutta uskon, että kunto on esiin kaivettavissa. Kai siellä on joku lihas jossain piilossa, Pohjonen kertoo Nelosen tiedotteessa.Suurin pudottaja Suomi

Mika Pohjonen ja armoton punnitus. Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuva: Nelonen


Vaikka oopperatähdet usein mielletäänkin isoiksi, niin Pohjosen tarkoitus ei ole ollut kasvaa kuin henkisesti. Kiireinen elämänrytmi ja siviilityö autoalalla eivät ole tehneet ruoka-aikojen ja -lajien noudattamisesta kovin helppoa.


Pohjoinen teloi itsensä moottoripyöräonnettomuudessa lukioikäisenä, ja hänen vasen sääri lyheni kuusi senttiä. Vakava moottoripyöräonnettomuus on vienyt mieheltä fyysisen mahdollisuuden ja henkisen kantin suorittaa urheilua täysipainoisesti.Suurin pudottaja Suomi

Punainen joukkue: Daniel Lehtonen, Oskari Katajisto ja Mika Pohjonen. Kuva: Nelonen


Pohjonen kertoo Ruutu-videolla jännittävänsä kroppansa kestämistä Suurin pudottaja -leirillä:


-Kunto on varmasti vähän huonohko, mutta esiinkaivettavissa mä veikkaisin. Lähinnä se, kun on moottoripyöräkolarin jälkeensä jättämiä vaivoja jalkojen pituuseroa ja jalkateräongelmia, niin sitten kun lähtee lisäämään kuormitusta, niin jännitysmomentti liittyy siihen, että miten se kroppa kestää sitä isompaa tekemistä. Kun siinä pysyisi vaan perässä, tangokuninkaallinen toivoo.


Suurin pudottaja Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin klo 20

Katso kaikki ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat