Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Minna toteutti Lappi-unelmansa, vaimo Pernilla epäilevänä - Onko suihkuton saunamökki jo liikaa?

Unelma Lapista on uusi tv-sarja. Se kertoo ihmisiä, jotka haluavat toteuttaa unelmansa ja asua Lapissa.

19.2.2021 klo 7:00

Unelma Lapista

Minna ja Pernilla hyppäävät kohti tuntematonta P-Suomea uudessa tv-sarjassa. Yle KuvapalveluMoni meistä unelmoi asumisesta lämpimässä, ja jotkut unelmoivat asumisesta Suomen Lapissa. Unelma Lapista on dokumenttisarja ihmisistä, jotka muuttavat eri puolille Lappia unelmansa perässä. Mutta vastaavatko odotukset todellisuutta?


Uudessa tv-sarjassa Lappiin muuttavat nämä kolme taloutta:


Unelma Lapista

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Minna ja Pernilla, Helsinki

32-vuotias helsinkiläinen Minna vihaa kerrostaloasumista ja hänen pitkäaikainen haaveensa on muuttaa Lappiin. Lappi-unelmansa vihdoin toteuttava Minna raahaa urbaanin vaimonsa Pernillan mukanaan Ivaloon. Suihkuttomaan saunamökkiin muuttamaa asumaan myös Naomi-vauva, kissa ja appiukko.Unelma Lapista

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Annamari ja Grit, Sydney

Annamari, 34, palaa Australiasta Rovaniemelle ollakseen lähellä muistisairasta äitiään. Hänen puolisonsa Grit jättää taakseen uransa rahoitusalalla ja ystävänsä Sydneyssä. Annamarin äidin Parkinson on edennyt ja Annamari haluaa olla läsnä äitinsä arjessa. Äidin sairaus etenee kuitenkin nopeammin kuin Annamari ennakkoon ajatteli.Unelma Lapista

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Petro ja Rolle, Helsinki

Helsingin hektisyyteen ahdistunut Petro koirineen lähtee etsimään Saariselältä pysyvää kotia, työtä ja laatua elämään yhdessä Rolle-koiransa kanssa. Juankoskelta kotoisin oleva mies ei tunne Saariselältä ennestään ketään. Työssään loppuunpalamisen kokenut 32-vuotias Petro unelmoi pysyvästä työstä sekä lumilautailusta ja moottorikelkkailusta tunturissa.


Kymmenosainen sarja kuvaa realistisesti, mutta lempeästi päähenkilöiden ja heidän perheidensä kamppailua löytää oma paikkansa uudessa ympäristössä. Lopussa kaikkien pitää tehdä päätös: jäädä vai lähteä.


Unelma Lapista Yle TV2 ma 22.2. alkaen klo 21.00 ja kaikki jaksot Yle Areenassa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat