Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Meiju Suvas ja äidin perintö: “Ajattelin, että ne pysyvät paremmassa kunnossa, kun saan kiloja pois”

Artisti Meiju Suvas vie autonsakin määräaikaishuoltoon. Siksi suosikkiartisti lähti mukaan Olet mitä syöt -tv-ohjelmaan, joka nähdään nyt uusintana.

30.6.2020 klo 7:00

Olet mitä syöt

Meiju Suvas: “Olen aina sanonut, että olit vähän ylipainoinen tai alipainoinen, tärkeintä on, että olet tasapainoinen.” Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Meiju Suvas on pitkänlinjan artisti, jonka hittejä vuosikymmenten varrelta ovat mm Pure mua, Tahdon sinut, Tää onnea on, Kaunotar ja Kulkuri sekä Ystäväsi aina. Mikä sai sinut lähtemään mukaan Olet mitä syöt -ohjelmaan?

- Täytin tammikuussa v. 2019 täydet 60 vuotta ja kun autoille tehdään huoltoja, niin miksei ihmisillekin? Tämä tuli juuri oikeaan aikaan. Olin tosi kyllästynyt itseeni. Ja halusin oikeat avut. Tämä tuli niin oikeaan aikaan, ihan kuin tämä olisi ollut johdatusta, Suvas heläyttää.


Artisti-Suvas tekee paljon keikkoja ympäri Suomen. Jo keikat itsessään ovat rankkoja, oman lisänsä tuo pitkät automatkat. Onko ikä tai kilot vaikuttaneet energiatasoosi?

- Ei ole, olen ollut aina energinen, oli kiloja tai ei. Olen aina sanonut, että olit vähän ylipainoinen tai alipainoinen, tärkeintä on, että olet tasapainoinen. Se on se perusta. Jalat olleet samanlaiset kuin äidin, jolla ollut ongelmia jalkojen kanssa. Ajattelin, että ne pysyvät paremmassa kunnossa, kun saan kiloja pois, niin on helpompi kävellä. Mutta me naiset olemme sopeutuneet eri kokoisiksi ihmisiksi, kun olemme olleet esim. raskaana, Suvas analysoi.


Olet mitä syöt

Hyvinvointilääkärä Pippa Laukka auttaa artisti Meiju Suvasta elämäntaparemontissa Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Mitä oppeja elämäntaparemonttiin sait ohjelmassa Pippa Laukalta?

- No voi mahoton. Jääkaappi näyttää paljon paremmalta, en ole enää kasari Jane Fonda, Suvas viittaa tässä Jane Fondan oppeihin, jossa kytätään kaloreita ja täytetään jääkaappi kevyt-tuotteilla.

- Karkit on jääneet pois, tosin ihmisen tulee nauttia myös elämästä, joten pieni suklaapalanen riittää hyvin jälkiruoaksi. Ennen olisi mennyt koko levy. Tuorepuurot oli mulle uusi käsite, oli ihan kiva saada uutta aamiaiseksi. Enkä ole syönyt karkkia, enkä pullaa, paitsi keikkojen jälkeen syön sitä, mitä on tarjolla.


Julkisuuden henkilöitä arvioidaan ja arvostellaankin ulkonäön perusteella. Millainen on Meiju Suvaksen kauneusihanne?

- Se sädehtii sisältäpäin, sen näkee silmistä, se kiva katse. On tyytyväinen omaan itseensä!


Meiju Suvas on mukana Olet mitä syöt ohjelmassa, uusinnat MTV3:lla ja Avalla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu julkaistu ekan kerran 1/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»