Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Matleena Kuusniemi: Sorjonen on ihana, mutta jotenkin ihan pimee! - Kehuu Ville Virtasta

Perhe-elämä Sorjosen kaltaisen miehen kanssa ei toimisi Matleena Kuusniemelle.

7.11.2018 klo 16:51

Sorjonen

Matleena Kuusniemi on palkittu Parhaan naisnäyttelijän Kultaisella Venlalla Koukussa-tv-sarjasta ja Parhaan naissivuosan Jussilla Tumman veden päällä ja Paha maa -elokuvissa. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Sorjosessa Kuusniemi näyttelee Pauliina Sorjosta, Kari Sorjosen vaimoa. Perheeseen kuuluu myös tytär Janina (Olivia Ainali).

- Pauliina ja Kari ovat itsellisiä suhteessaan. Kummallakin on oma työnsä ja he osaavat elää itsenäisesti. Kumpikin osaa pyörittää kyllä omaa elämäänsä, mutta haaste tulee siitä, miten perheen pitäminen ja huolehtiminen toisesta hoituu.


Vaahteramäen Eemelillä ja Sorjosen Karilla on yksi asia yhteistä, jos näyttelijä Matleena Kuusniemeen on uskomista.

- Kuuntelin lapsena Eemeli-satua LP-levyltä. Siinä on kohta, jossa Eemelin äiti kirjoittaa öljylampun valossa päiväkirjaan: “Joskus minusta tuntuu, että tuo poika on pähkähullu!” Mulla tulee Kari Sorjosesta mieleen tämä lapsuuden muisto. Sorjonen on ihana, mutta jotenkin ihan pimee, Kuusniemi huuhdahtaa.


Sorjonen

Sorjosen toisella kaudella Pauliina Sorjonen keskittyy ajamaan turvakotiasiaa vahvasti, mutta myös sairastaa. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Perhe-elämä Sorjosen kaltaisen miehen kanssa ei toimisi Kuusniemelle.

- Jos on työssään 24/7 käytettävissä ja duuni tulee aina kotiin, niin onhan se sietämätöntä. Töitä saa tuoda kotiin ja niistä voi puhua kotona välillä, mutta ne eivät saa hallita tilannetta, Kuusniemi toteaa.


Kuusniemi kehuu Ville Virtasta vastanäyttelijänä.

- Ville on tasa-arvoinen ja kunnioittava - hänen kanssaan on helppo tehdä töitä. On tosi kivaa ideoida ja kehitellä yhdessä kohtauksia, näyttelijä-Kuusniemi kehuu kollegaansa.


Sorjonen

Ville Virtanen on Kari Sorjonen. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Toinen tuotantokausi sijoittuu Lappeenrantaan. Kuusniemen mielestä Kehä kolmosen ulkopuoli on monelle suomalaiselle samastuttava miljöö.

- Miikolta (ohjaaja, käsikirjoittaja Miikko Oikkonen) oli hyvä idea viedä sarja Lappeenrantaan, sillä kaikki eivät asu Helsingissä, eikä kaikki tapahtu Kallion pimeillä kujilla, Kuusniemi naurahtaa.


Sorjonen YLE TV1:ssä.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»