Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MasterChef VIP tippuja Anna Perho tunnustaa: "Kyllä mulla meni aikalailla kasetti sekaisin, kun..."

Toimittaja, juontaja Anna Perho tippui juuri ennen finaalia MasterChef VIP -kisasta.

28.4.2021 klo 10:25

MasterChef VIP

Anna Perho on toimittaja ja räväkkä puhuja, joka mm. pitää kolumnia aikakauslehdessä. Kuva: MTV3Anna Perho on monipuolinen tekijä. Toimittaja Perholla on mm. räjäyttäjän tutkinto. Räjähtikö MasterChef VIP keittiössä jotain vai pysyikö hommat hanskassa paineen alla?

-Kaikki räjähti sekä fyysisesti että henkisesti! Kyllä mulla meni aikalailla kasetti sekaisin, kun taisteltiin kelloa vastaan. Luulin olevani ihan järkevän tasoinen kotikokki. Se oli yllättävän haastavaa, Perho kertoo ohjelman etälehdistötilaisuudessa.


MasterChef VIP

Finaalipaikoista käytiin taistelu liesien äärellä kolmen kovan välillä. Oikealta Miska Haakana, Minna Kuukka ja Anna Perho. Kuva: MTV3


Perho pärjäsi hyvin kisassa, sillä hän tippui vain juuri ennen finaalia. Millainen kotikokki olet, mikä oli lähtötasosi kisaan?

-Mielestäni olen ihan hyvä kotikokki ja olen kiinnostunut ruoanlaitosta. Se on mun päivässä rentouttavin hetki ja joka päivä teen ruokaa aika lavealla paletilla.

-Kokkaan lähes aina reseptistä ja olen ajatellut, että turha opetella mitään ulkoa. Voin aina katsoa ohjeen kirjasta tai netistä - paitsi jos olen MasterChef keittiössä, Perho naurahtaa.


MasterChef VIP

Semifinaalissa kokattiin perunasta. Perhon annos otti vaikutteita katuruoasta ja potut olivat lohkoperunoita. Kuva: MTV3


Juontaja-toimittaja Perho käyttää oman kotinsa keittiössä ruoanlaittamiseen aikaa tuntikausia, jos tarve on. Hän on ruoanlaitossa varsin kokeilevakin.

-Kokkaan todella laidasta laittaan. Voin värkätä lasagnea viikonloppuna neljä tuntia, mutta sitten voin tehdä poke bowlin tai paistan nopeasti kalaa ja vihanneksia. Luen aika paljon keittokirjoja, seuraan ruokalehtiä ja ruokablogeja, poimin sieltä ideoita.

-Mulla on vakiojuttuja, kuten kaikilla perheellisillä, esimerkiksi kalakeitto. Sen tekee vaikka unissaan kiireessä, kun ei jaksa keksiä mitään freesiä.


MasterChef VIP MTV3 ti klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat