Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Markalla Mallorcalle ja kahdella Kanarialle! Katso kuvat Janne Katajasta Kalevi Keihäsenä

Keihäsmatkat-tv-sarjassa päästään tutustumaan legendaarisiin tarinoihin, kuvaukset Suomessa ja Turkissa.

5.8.2019 klo 12:00

Keihäsmatkat

Janne Kataja on Kalevi Keihänen ja Hannele Lauri on Kalevin oikeana kätenä matkakohteissa toimiva Sirkka. Kuva: Nelonen MediaSeuramatkailun ensimmäiset vuodet olivat värikästä aikaa, ja Suomessa tästä värikkyydestä vastasi ennen kaikkea yksi mies, matkailukeisari Kalevi Keihänen.


Keihäsmatkat-tv-sarjassa legendaarisen Kalevi Keihäsen roolissa nähdään Napakympistäkin tuttu Janne Kataja, joka on varsin charmantti mm. Keihäsen vakiovarusteessa, turkissa ilman paitaa.


Keihäsmatkat

Keihäsmatkojen vakiojengi Kalevi Keihäsen (Janne Kataja) ympärillä: lentoemännät (Jenni Banerjee ja Janika Terho) sekä stuertti (Aku Hirviniemi). Kuva: Nelonen Media


Kuten tiedetään, Keihäsmatkoilla sattui ja tapahtui. Sarja alkaa vuodesta 1972, jolloin elettiin Keihäsmatkojen kulta-aikaa. Kalevi Keihänen oli juuri hankkinut kaksi omaa lentokonetta, Härmän jätkän ja Härmän mimmin ja perustanut oman lentoyhtiön Spearairin.


Sarjassa seurataan sekä työntekijöiden, että matkustajien vaiherikkaita reissuja. Se on täynnä hulvattomia tilanteita, uskomattomia käänteitä ja vapautuneita suomalaisia ensimmäistä kertaa etelänmatkalla. Osa sarjan käänteistä on totta, osa tarua.Keihäsmatkat

Keihäsmatkoissa rooleissa mm. Hannele Lauri, Janne Kataja, Jenni Banerjee ja Aku Hirviniemi. Kuva: Nelonen Media


Mukana on liuta tuttuja suomalaisnimiä, kuten Jenni Banerjee, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Taisto Oksanen ja Niina Lahtinen. Myös Janne Katajan pikkusisko Janika Terho nähdään lentoemännän roolissa.


Keihäsmatkat-sarjassa aikansa julkkiskirjo on merkittävä, mukaan siiville hyppää Keihäsen tärkeä yhteistyökumppani, lehtikustantaja Urpo Lahtinen (Ville Tiihonen), muusikot Irwin Goodman (Ilari Johansson) ja Junnu Vainio (Ile Vainio), näyttelijä Tarmo Manni (Lauri Ketonen) sekä taiteilijat Reidar Särestöniemi (Markus Karekallas) ja Kalervo Palsa (Ilkka Heiskanen).


Keihäsen sekä hänen perustamansa Keihäsmatkojen tarinaa kuvataan Suomessa ja Turkissa. Keihäsmatkat nähdään Ruudussa ja myöhemmin Nelosella.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat