Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi Anna-Reetta ei syty tästä erityispiirteestä miehessä: "Voi olla, että juttu ei..."

MTV: Maajussille morsian -suosikkisarjassa kumppania etsii neljä naista ja neljä miestä. Yksi heistä on Anna-Reetta.

17.3.2022 klo 10:00

Maajussi-Anna-Reetta

Anna-Reetta on tilanteessa, jossa sukupolvenvaihdos on kohta tulossa ja tuleva emäntä on nyt isäntää vailla. Kuva: MTV3


Maajussille morsiamen 15. kausi starttasi esittelyjaksolla. Mukana on tällä kaudella neljä miestä ja neljä naista. Elämänsä rakkautta etsivä Anna-Reetta toivoo löytävänsä maatilan elämää ja arkea arvostavan miehen, jolla olisi intoa myös tarttua tilan toimiin.Anna-Reetta on 3-vuotiaan lapsen äiti ja hän on töissä vanhempiensa lypsykarjatilalla Savonlinnan lähellä. MTV:lle antamassaan haastattelussa Anna-Reetta kertoo, että hänet pitää kiireisenä 60 lypsylehmää ja yhtä paljon nuorta karjaa.


Luonnosta ja kotitöistä pitävä nainen sanoo seuranneensa ohjelmaa ja koki, että nyt oli oikea aika hakea mukaan.

-Kun on pieni lapsi ja siihen yhdistää maatalouden, niin ei ole kovin helppo löytää elämänkumppania. Ajattelin, että jos nyt en uskalla hakea mukaan, niin milloin sitten, Anna-Reetta kertoo MTV:lle.Maajussi-Anna-Reetta

Victoria kaipaa puolisolta aktiivista elämäntapaa ja aikaansaavaa asennetta. Hän ei haaskaa aikaa, jos se oikea tulee vastaan. Kuva: MTV3


Lue myös: Maajussi-Victoria uskaltaa näyttää kehonsa - Rohkeat kuvat on tehty tyylillä!


Sinkkuelämää nainen on elänyt kolmen vuoden ajan ja haluaisi löytää rinnalleen tavallisen maajussin. Hänelle unelmakumppani olisi mies, jolla olisi sydän ja palo asua maalla.


Ulkonäköasiat eivät ole tälle maajussille tärkeitä, vaikka hän kertookin MTV:lle kiinnittävänsä ensimmäisenä huomiota silmiin. Ennen kaikkea huumori on se, joka vetoaa.

-Itselläni on karjalaisia sukujuuria ja olen puhelias ihminen. Jos kumppani vain istuisi mykkänä hiljaa ja mököttäisi, niin voi olla, että juttu ei luistaisi, Anna-Reetta nauraa.


Maajussi-Anna-Reetta

Maajussit vm. 2022, kuva: MTV3


Tulevaisuudelta Anna-Reetta odottaa tavallista ja turvallista arkea.

-Toivon, että maatalous jatkuisi ja arki pyörisi ennallaan. Haluaisin vielä saada toisen lapsen ja kasvattaa perhettä sopivan kumppanin kanssa.


Tutustu uuden kauden maajusseihin tästä: Vappu Pimiä hehkuttaa Kallen ja Niinan rakkaustarinaa: Nämä 8 uutta maajussia etsivät tosirakkautta!


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina julkaisi salakuvat häähumusta - Katso romanttiset otokset maalaismiljöössä!


Maajussille morsian -sarjan 15. tuotantokausi esitetään MTV:llä syksyllä 2022. Ohjeet maajusseille kirjeiden kirjoittamiseen: mtv.fi/haemukaan


Maajussille morsian -ohjelman uusien maajussien esittelyjakso mtv.fi

Katso ohjelma-aikoja tästä

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat