Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Luvassa tuplayllätys! Vain elämää -kausi jatkuu artistipäivien jälkeen - Katso tiedot tästä!

Katsojilla ei ole artistipäivien jälkeenkään huolta, sillä Vain elämää jatkuu teemajaksoin.

2.12.2020 klo 9:10

Vain elämää -kauden tähdet navetan sisäänkäynnillä. Kuva: Nelonen / Petri Aho


Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö ovat pitäneet huolen siitä, että syksyiset perjantai-illat ovat olleet täynnä tarinoita, esityksiä ja yllätysesiintyjiä. Mutta ei hätää, artistipäivien jälkeen saamme nauttia vielä kokonaiset neljä jaksoa Vain elämää -ohjelmaa.Heti tänä viikonloppuna on tiedossa tuplayllätys, kun Vain elämää -poppoota pääsee kuulemaan sekä perjantain että lauantaina. Perjantaina 4.12. nähdään Vain elämää: Yllätysbiisit -jakso, jossa kaikki tämän kauden artistit kokoontuvat vielä kerran yhteen saman pöydän ääreen. Jokainen artisti saa kuulla omasta tuotannostaan kappaleen, jota ei olla vielä tällä kaudella kuultu.


Lauantaina 5.12. nähdään Vain elämää: Pelastakaa Lapset -erikoisjakso. Tässä hyväntekeväisyysjaksossa artistit vierailevat lastenkodissa, tutustuvat vapaaehtoistoimintaan lasten hyväksi ja ovat mukana viemässä apua vähävaraisille lapsiperheille.


Mariska, Ressu Redford, Arja Koriseva, Vesku Jokinen, Jannika B, Herra Ylppö, STIG ja Reino Nordin. Kuva: Nelonen / Petri Aho


Vain elämää: Joulua päästään viettämään 11.12. alkaen. Artistit kokoontuvat yhteisen joulupöydän ääreen keskustelemaan omista jouluperinteistään sekä kuulemaan toistensa versioita ikimuistoisista joululauluista. Joulun tunnelmasta päästään nauttimaan kahtena perättäisenä perjantaina.


Vain elämää: Yllätysbiisit pe 4.12.

Vain elämää: Pelastakaa lapset la 5.12.

Vain elämää: Joulu 1/2 pe 11.12.

Vain elämää: Joulu 2/2 pe 18.12.


Vain elämää pyörii Nelosella.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat:
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat