Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Luvassa tuplayllätys! Vain elämää -kausi jatkuu artistipäivien jälkeen - Katso tiedot tästä!

Katsojilla ei ole artistipäivien jälkeenkään huolta, sillä Vain elämää jatkuu teemajaksoin.

20.11.2020 klo 7:00

Vain elämää

Vain elämää -kauden tähdet navetan sisäänkäynnillä. Kuva: Nelonen / Petri Aho


Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö ovat pitäneet huolen siitä, että syksyiset perjantai-illat ovat olleet täynnä tarinoita, esityksiä ja yllätysesiintyjiä.


Artisteista on vielä tulossa Mariskan päivä pe 20.11. ja Herra Ylpön päivä perjantaina 27.11. Mutta ei hätää, tämän jälkeen saamme nauttia vielä kokonaiset neljä jaksoa Vain elämää -ohjelmaa.Artistipäivien jälkeen nähdään Vain elämää: Yllätysbiisit -jakso, jossa kaikki tämän kauden artistit kokoontuvat vielä kerran yhteen saman pöydän ääreen. Jokainen artisti saa kuulla omasta tuotannostaan kappaleen, jota ei olla vielä tällä kaudella kuultu.


Lauantaina 5. joulukuuta nähdään Vain elämää: Pelastakaa Lapset -erikoisjakso. Tässä hyväntekeväisyysjaksossa artistit vierailevat lastenkodissa, tutustuvat vapaaehtoistoimintaan lasten hyväksi ja ovat mukana viemässä apua vähävaraisille lapsiperheille.


Vain elämää

Mariska, Ressu Redford, Arja Koriseva, Vesku Jokinen, Jannika B, Herra Ylppö, STIG ja Reino Nordin. Kuva: Nelonen / Petri Aho


Vain elämää: Joulua päästään viettämään 11. joulukuuta alkaen. Artistit kokoontuvat yhteisen joulupöydän ääreen keskustelemaan omista jouluperinteistään sekä kuulemaan toistensa versioita ikimuistoisista joululauluista. Joulun tunnelmasta päästään nauttimaan kahtena perättäisenä perjantaina.


Tiesitkö muuten, että tällä kaudella Vain elämää -sarjan alkutunnuksen on ohjannut ja kuvannut Herra Ylppö?


Vain elämää: Yllätysbiisit 4.12.

Vain elämää: Pelastakaa lapset 5.12.

Vain elämää: Joulu 1/2 11.12.

Vain elämää: Joulu 2/2 18.12.


Vain elämää Nelosella pe klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Keskustele artikkelista
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat