Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Lomautettu Maisa Torppa nauttii Lapissa satutunnelmista: "Juu on kyllä aika iso kontrasti etelän..."

Maisa Torppa saa kunnon talvea kaipaavat kateellisiksi idyllisillä lomakuvillaan.

21.10.2020 klo 14:35

Maisa Torppa

Maisa Torppa vieraili Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa ja sai aikaiseksi somemyrskyn. Kuva: MTV3


Lentoemäntä Maisa Torppa on matkailualan hiipuessa lomautettu ja lomalla. Monessa sopassa keitetty kohujulkkis lomailee Lapissa Levillä. Torppa on julkaissut ihastuttavia otoksia idyllisistä talvimaisemista Instagramissa.


Lue lisää: Maisa Torppa jakso räjäytti Veitolan somen: "aidosti oikeasti itketti" "epäaitoa ja teeskentelyä"...


Ulkomaille matkustamisen vaikeudettua Suomi todellakin tarjoaa kauniita paikkoja lomailuun. Tonttula - Elves Villlage on paikka, jossa on joulu joka päivä. Torpan jakama kuva voisi olla vaikka lasten satukirjasta, se on niin taianomainen. Torppa kirjoittaakin Instagramissa kuvan yhteyteen vain yhden sanan: Heaven (suom. Taivas).Kommenteissa ihmetellään lunta ja talvisuutta. Varsinaiseksi jouluihmiseksi osoittautuva Torppa vastailee kivasti useaan kommenttiin ja kertoo paikan olevan ihana. Hän myös toteaa sään isot vaihtelut pohjoisen ja etelän välillä sanoin: "Juu on kyllä aika iso kontrasti etelän säähän."Kokonaan valkoinen maisema, lumella puuteroidut puut ja auringon hohkaus luovat hengästyttävän kauniin tunnelman Torpan maisemakuvaan. Sanoja ei todellakaan tarvita, kuten Maisa Torppa kirjoittaa englanniksi (No words needed).Maisa Torppa on koulutukseltaan myös lähihoitaja ja hän teki alan töitä koronakeväänä matkustamisen vähetessä. Alan vaihto ei kuitenkaan onnistunut, sillä Torppa kärsi työpaikan huonosta ilmapiiristä.


Nyt asiat näyttäisivät olevan kunnossa. Talvisissa maisemissa pukeudutaan sään mukaan ja Torppa näyttää hyvinvoivalta poseeratessaan lukijoilta positiivista palautetta keräävässä villapaitamekossa Levillä.Mukavaa lomanjatkoa Maisa Torpalle!

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Maisa Torppa
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat