Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kurkistelun halu saa tyydytystä! - Reality-tv-sarjojen kuningas on täällä - Big Brother Suomi

Mitä tapahtuu, kun 14 toisilleen vierasta ihmistä suljetaan 10 viikoksi BB-taloon?

21.8.2019 klo 7:00

Big Brother Suomi

Samettiääninen Kimmo Vehviläinen on yksi juontajista. Kuva: Nelonen Media.


Big Brother Suomi tekee syyskuussa paluun televisioon, kun joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä viettää 10 viikkoa suljetuissa oloissa saman katon alla, mutta vain yksi voi voittaa.


Kupletin juoni on seuraava: Asukkaiden jokaista liikettä seurataan vuorokauden ympäri lukuisista taloon asennetuista kameroista, eikä heillä ole mitään kontaktia ulkomaailmaan. Asukkaat suorittavat talossa erilaisia tehtäviä ja noudattavat Big Brotherin heille antamia ohjeita.


Joka viikko asukkaat nimeävät toisistaan tietämättä joukostaan kilpailijoita häätöuhan alle, ja viikon päätteeksi suorassa lähetyksessä talosta häädetään katsojien äänestämä putoaja.

Big Brother Suomi

BB-juontajina nähdään Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, juontaja Elina Kottonen ja radiojuontaja Alma Hätönen. Kuva: Nelonen Media


Uutena juontajana aloittava Alma Hätönen on täpinöissään keikasta.

-BB:n viikkolähetysten juontaminen on mulle unelmien täyttymys ja sellainen ympyrä sulkeutuu -juttu. Muistan katsoneeni Elinan juontamaa BB:tä kotona ehkä 10 vuotta sitten ja miettineeni, että tota mä haluan tehdä, vitsit BB:tä kun pääsisi joskus tekemään. Ja tässä mä nyt olen", Alma Hätönen iloitsee Nelosen tiedotteessa.

Big Brother -viikko huipentuu sunnuntai-iltana Big Brother Suomi Live -lähetykseen, jonka juontaa Elina Kottonen. Viikon huipentavassa liveshow'ssa kerrataan talon asukkaiden viikon kohokohdat ja lähetyksen päätteeksi talosta häädetään katsojien äänillä asukas.


Big Brother Suomi

Tänä shoppailun kulta-aikana talo on rakennettu kauppakeskus REDIn alueelle. Kuva: Nelonen Media.


Tiesitkö muuten, että Big Brotheria käsikirjoittajatiimissä on mm. Cristal Snow sekä tuottajina Petteri Ahomaa, Jupe Tuomola ja Eveliina Pitkänen?


Big Brother Suomi Jimillä 1.9. alkaen ma-la klo 21.30. Sunnuntaisin suorat lähetykset Nelosella klo 21.

Jäikö Big Brother Suomi näkemättä? Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»