Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kuka asuu timanttein keskellä? Kuka pikkubussissa? - Kenen kotona? -sarja avaa suomalaiskotien ovet

Kurkista, miten suomalaiset asuvat ja poimi parhaat sisustusideat omaan käyttöön.

5.3.2019 klo 7:00

Kenen kotona?

Tuija Pehkosen juontama ohjelma haastaa katsojat leikkimieliseen kilpailuun, jossa arvuutellaan, mikä koti kuuluu kenellekin. Kuva: MTV3.


Neljä toisilleen tuntematonta asukasta vierailee toistensa kodeissa yrittäen arvata, kenen kotona milloinkin ollaan. Toisistaan he tietävät vain nimen ja ammatin. Voiko pelkän ulkoisen olemuksen ja ammatin perusteella arvata, miten kukakin asuu?

Kun kaikki kodit on nähty, paljastetaan kunkin kodin asukas. Luvassa on yllätyksiä niin kilpailijoille kuin katsojillekin.


Kenen kotona?

Ohjelman toisella kaudella nähdään koteja yksiöistä omakotitaloihin, mutta myös erikoisempia asumismuotoja, kuten pikkubussi. Kuva: MTV3.


-Jo ensimmäisellä Kenen Kotona? -kaudella innostuin hurjasti tästä ohjelmasta ja suomalaisten koteihin kurkistelemisesta. Miten koukuttavaa ja inspiroivaa nähdä, miten ihmiset asuvat ja sisustavat. On myös hauskaa arvailla tarinoita kotien yksityiskohtien takana, ohjelman juontaja, Tuija Pehkonen, kertoo.


-Toisen kauden kuvauksiin osui myös oma remonttiprojektini, joten ymmärrettävästi oma sisustushuumani oli huipussaan ja sain paljon ideoita uuteen kotiin. Toisella kaudella asuntojen kirjo tulee olemaan ensimmäistä laajempi ja piipahdamme mm. laiva- ja autokodeissa, Pehkonen lupaa.


Katso Kenen kotona? -ohjelman traileri:


Kenen kotona? -ohjelma saa jatkoa 12 jakson verran. Ohjelma siirtyy toisella tuotantokaudella AVAlta MTV3-kanavalle.


Kenen kotona? -ohjelma MTV3 ti 5.3. klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Kenen kotona?
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»