Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

JUHLAJUTTU: Ensimmäinen pusu aiheutti vipinää - mutta ketä Salkkarit-Aki suuteli?

Salkkarit-tähti Sami Uotila muistelee ensimmäistä Salatut elämät -pusua.

27.1.2019 klo 7:00

Salatut elämät

Näyttelijä Sami Uotila on tehnyt näyttävän työuran Helsingin Kaupunginteatterissa, useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


- Minulla oli Jenniä näytelleen Anu Palevaaran kanssa sarjan ensimmäinen suutelu. Ympäri studiota oli asetettu televisioita, joista kaikki pääsivät seuraamaan, mitä studiossa oikein tapahtuu. Koko studio jännitti, miten ensi pusu menee, Sami Uotila avaa hetkeä.


Uotila kiittelee Palevaaraa vastanäyttelijänä ja kehuu näyttelijätärtä ihanteelliseksi kollegaksi.

- Ja kyllä, kohtaus meni tosi kivasti! Tunnelma oli romanttinen ja sai ansaitsemansa arvon.


Salatut elämät

Aki Nikkilä saa nauttia tälläkin kaudella naiskauneudesta: ympärillä Maija-Liisa Peuhu ja Tiia Elg uuden kauden lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Sarjassa Akin hahmo on ristiriitainen. Toisaalta hän on hyvin lapsirakas ja haluaa olla ikävien lapsuuden kokemusten takia aina pienten puolella. Toisaalta Aki on paha poika, joka käyttää ihmisiä hyväkseen.

- Aki on muuttunut vuosien varrella niin, että nykyisin Aki on paljon laskelmoivampi ja määrätietoisempi. Aki tietää jutut ja trikit. Hän tietää, miten tämä homma toimii ja pyörittää sitä. Nuoremmassa kaverissa oli pilkettä silmäkulmassa, eikä hänkään kaihtanut keinoja. Mutta touhu oli sattumanvaraista, Uotila analysoi.


Salatut Elämät juhlii 20-vuotistaivaltaan. Me Nauris.fissä haluamme juhlistaa synttäreitä. Tarjoamme Salkkarit-faneille yhden juhlajutun päivässä 31.1 asti, jolloin teema huipentuu sarjan 3500. jaksoon.


Salatut elämät arkisin MTV3:lla klo 19.30

Katso Salatut elämät ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Salatut elämät
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat