Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Juha Tapio paljastaa, miksi sanoi ei The Voice of Finland -pestille: "En lähde!" tuli suoraan suusta

Suosikkiartisti Juha Tapio ei lähtenyt helposti mukaan TVOF-valmentajaksi.

2.2.2020 klo 10:00

The Voice of Finland

Juha Tapio on koko kansalle tuttu mm. Kaksi puuta, Mitä silmät ei nää ja Ohikiitävää hittibiiseistä. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiJuha Tapio on yksi The Voice of Finland -valmentajista. Millaiselta on tuntunut istua TVOF-penkillä?

- Mun pojalla oli pienenä vaikea suhtautua mihinkään uuteen asiaan, ja sillä oli tyyli sanoa, kun se asia oli tehty, että "tää oli paljon kivempaa kuin mä luulinkaan". Ja tämä oli todella paljon kivempaa kuin mä luulin, Juha Tapio kertoilee.


Juha Tapiota on kyselty mukaan ohjelmaan useaan kertaan, mutta hän ei ole lähtenyt mukaan. Miksi artisti pyörsi päätöksensä?

- Mua pyydettiin mukaan ohjelmaan ekan kerran jo monta vuotta sitten. Silloin en edes miettinyt, vaan suusta tuli suoraan, että “En tule!”. Ja pidin kantani aika pitkään, sillä olen artisti, en ole tv-julkkis.The Voice of Finland

Juha Tapio omaa hyvät puheenlahjat, ja olemme kuulleet kisassa jopa verbaalista kisailua valmentajien kesken. Kuva: Nelonen


Toni Wirtasella oli ekalla kaudella vaikea muistaa sääntöjä, hän esimerkiksi kurkkasi tuolin laidan yli Ääni ratkaisee -vaiheessa. Miten itselläsi on mennyt omasta mielestäsi?


- Mulla pysy säännöt hallussa tosi hyvin, koska kilpailijat on opetettu tosi hyvin sääntöihin. Mulla oli jo joukkue täynnä, kun vielä yritin saada paria hyvää laulajaa jengiini. Mutta kilpailijat oli niin kuuliaisia. Yritin, että “todellinen taiteilija ei piittaa säännöistä ja uskaltaa mennä omaa tietään”, niin ei ne uskaltanut kuitenkaan, Juha Tapio kertoo ekasta kaudestaan.


The Voice of Finland Nelosella.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on julkaistu ekan kerran 2/2020.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat