Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ilouutinen: Elämäni biisi palaa uudistuneena - Katja Ståhlin vetämässä showssa nämä 3 uudistusta

Katja Ståhlin vieraina ovat ekassa jaksossa Baba Lybeck, Krisse Salminen, Miika Nousiainen, Sipe Santapukki ja Tuure Kilpeläinen.

4.9.2020 klo 6:09

Elämäni biisi

Tähtisolisteina Pepe Willberg, Diandra, Kasmir, Irina ja Jarkko Ahola. Koko shown vetäjänä Katja Ståhl. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Lauantai-illan suora viihdeohjelma on täynnä musiikkia ja koskettavia tarinoita Katja Ståhlin johdolla. Luvassa on kolme hyvää uudistusta: uusi tähtisolisti, pitempi lähetysaika ja enemmän vieraita.


Elämäni biisi -viihdeohjelman tällä kaudella viisi julkisuudesta tuttua vierasta jakaa elämänsä biisin eli kappaleen, joka on heille aivan erityisen tärkeä. Vieraat pääsevät arvuuttelemaan toistensa biisejä ja paljastavat ehkä samalla jotain uutta itsestään.


Aiemmin jokaisessa jaksossa oli neljä vierasta, joten vierasmäärä on kasvanut yhdellä. Myös ohjelma-aika on pidentynyt, se on nyt 1 h 15 min.


Tähtisolistit ovat merkittävässä roolissa, he esittävät biisit livenä, ison orkesterin säestyksellä. Tähtisolisteina jatkavat jo viime kaudelta tutut Diandra, Irina, Pepe Willberg ja Jarkko Ahola. Uutena artistina kaartiin liittyy Kasmir.


Elämäni biisi

Uutena artistina tähtisolistien kaartiin liittyy Kasmir, joka muistetaan erityisesti Vadelmavene-biisistään. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Katja Ståhlin vieraina ovat ekassa jaksossa Baba Lybeck, Krisse Salminen, Miika Nousiainen, Sipe Santapukki ja Tuure Kilpeläinen.


Elämäni biisi Yle TV1 ja Yle Areena la 5.9. klo 21.15 alkaen

Katso kaikki ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»