Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huomio Ylpeys ja ennakkoluulo -ystävät! Uusi epookkisarja Sanditon vie Jane Austinin maailmaan

Jane Austenin (1775-1817) viimeinen, kesken jäänyt romaani herää henkiin Sanditon-brittiepookissa.

7.1.2020 klo 10:00

Sanditon

Charlotte Heywood (etualalla, Rose Williams) on pääosissa huolella tehdyssä 1800-luvulle sijoittuvassa tv-sarjassa. Yle Kuvapalvelu


Uusi, kujeileva draamasarja vie katsojat suurien unelmien ja haaveiden äärelle, joista kaikki voivat uneksia varallisuudesta tai asemasta riippumatta. Puhdas onni ja aito rakkaus voivat odottaa jo seuraavan kulman takana, jos vain uskaltaa lähteä matkaan.


Sanditonin merenrantakaupunki sijaitsee toki kauniilla paikalla, mutta uinuu Ruususen untaan. Rohkea visionääri ja uudistaja saapuu ja aikoo mullistaa kaiken. Sanditonista tulisi kaikkien tuntema ja rikkaiden suosima kylpyläkaupunki, mutta vasta sitten, kun projektille on varmistettu rahoitus. Nouseeko Sanditonin kylpyläkaupunkihaave siivilleen?


Sanditon

Sanditonin on panostanut tarkkoihin ajanhenkisiin pukuihin, tässä Miss Lambe (Crystal Clarke) ja Charlotte Heywood (Rose Williams). Yle Kuvapalvelu


Monilapsisen Heywoodin perheen vanhin tytär Charlotte pääsee onnekkaan sattuman kautta vieraaksi tulevaan huvittelukaupunkiin. Löytääkö elämään uteliaasti suhtautuva maalaistyttö rannikon joskus synkistäkin pilvistä kultareunan?


Sanditon Yle TV1

Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Sanditon
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»