Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huomio! Tämä iso muutos katseluajassa - Maajussille morsian uuden kauden maajussit ovat tässä

Maajussille morsian uusi kausi starttaa.

29.8.2022 klo 9:33

Maajussille morsian

Nämä neljä sinkkua etsivät rakkautta Maajussille morsian ohjelmassa: Arho, Anna-Reetta, Joonas ja Victoria. Kuva: MTV3, kollaasi photocollage


Maajussille morsian -ohjelman uudella kaudella seurataan kahden maajussin ja kahden maajussittaren rakkauden etsintää. Suosikkiohjelmasta starttaa jo 15. kausi.


Kaikki maaseudun eläjät ovat valmiita löytämään vierelleen puolison jakamaan niin arkea kuin juhlaa. Tänä vuonna seuraamme lähemmin neljän sinkun elämää ja he ovat Anna-Reetta, Victoria, Arho ja Joonas.


MTV kertoo tiedotteessa, että MTV Katsomossa on jo nähtävissä jakso, jossa Vappu Pimiä tapaa kaikki maajussit ja maajussittaret Naantalissa ja toimittaa heille hartaasti odotetut kirjeet. Myös ylläoleva nelikko paljastetaan. Tämä jakso esitetään MTV3-kanavalla vasta viikon päästä maanantaina 5.9. klo 20 alkaen.


Ma 29.8. MTV3:ssa klo 20 nähdään kauden esittelyjakso, jossa ovat mukana vielä kaikki kahdeksan tosirakkautta etsivää maajussia.


Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Anna-Reetta, 30, Kiviapaja

Anna-Reetan lypsykarjatila sijaitsee Savonlinnan lähellä Kiviapajalla. Tilaan kuuluu lypsy- ja nuorkarjan lisäksi metsää ja vuokramökkejä. Sukupolvenvaihdos on kohta tulossa tilalle ja tuleva emäntä on nyt isäntää vailla. Tila ei suinkaan jää paikoilleen pyörimään uuden emännän käsissä vaan tulevaisuudelle on paljon suunnitelmia. Omin sanoin päätökset tehdään jalat maassa ja järki päässä.


Tilan pyörittämisen vastapainoksi Anna-Reetta harrastaa metsästystä, kalastusta ja ratsastusta. Kesäisin tie vie ahkeraan lavatansseihinkin. Anna-Reetan elämään kuuluu tärkeänä osana myös 3-vuotias lapsi.


Anna-Reetta toivoo löytävänsä maatilan elämää ja arkea arvostavan miehen, jolla olisi intoa myös tarttua tilan toimiin. Kiinnostuksen saa heräämään huumorintajuinen ja rehti mies, josta olisi ehkä myös kalakaveriksi ja lavatansseissa pyörähtämään.


Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Victoria, 31, Laitila

Rauman lähellä Laitilassa asuva Victoria kasvattaa kesäkukkia ja pyörittää kesäisin puutarhamyymälää. Tilaan kuuluu seitsemän kasvihuonetta, joissa kasvatetaan useaa eri lajiketta kesän myyntiin. Tilan vuoteen sisältyy myös hiljaisempaa aikaa, mutta sesonkina tehokkaalla emännällä riittää tekemistä.


Iloinen ja topakka Victoria harrastaa intohimoisesti kuntoilua ja käykin ahkeraan kuntosalilla. Hän rakastaa myös luonnossa liikkumista ja toiminnan hiljaisena aikana on vapautta myös matkustella. Victorian arjessa on mukana myös kaksi lasta.


Vierelleen hän kaipaa rehellistä ja kypsää miestä, josta olisi tukea sesonkiajan kiireisiin ja seuraa vapaa-ajan rientoihin. Puolisolta kaivataan aktiivista elämäntapaa ja aikaansaavaa asennetta. Victoria ei haaskaa aikaa, jos se oikea tulee vastaan, vaan on valmis hyppäämään syväänkin päähän.


Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Joonas, 23, Voltti

Joonaksen Seinäjoen lähellä sijaitsevalla kasvinviljelytilalla kasvatetaan muun muassa sokerijuurikasta ja tärkkelysperunaa. Viljelysten lisäksi tilan toimintaan kuuluu metsänhoito ja koneurakointi. Nuoresta iästä huolimatta Joonas on ollut tilan isäntä jo pidemmän aikaa ja kehittää tilaa innolla. Suunnitelmia on pitkälle tulevaan ja ainoa mikä tilalta uupuu nyt on emäntä.


Vapaa-ajallaan nuori maajussi ei suinkaan lepää laakereillaan. Käynnissä ovat agrologin opinnot ja harrastuksia riittää musiikin ja ilmailun parissa. Joonas soittaa pianoa ja harrastuksesta lähteneestä DJ:nä toimimisesta on tullut jo toinen ammatti. Pari vuotta sitten Joonas päätti myös toteuttaa pitkäaikaisen unelman ja lähti ottamaan lentotunteja. Lentolupakirjakin on jo kohta taskussa.


Puolisolta Joonas hakee positiivista luonnetta ja huumorintajua. Hän ei etsi tilalleen työntekijää, mutta kiinnostus maatilan elämää kohtaan on tärkeää onnellista yhteiseloa ajatellen. Tulevaisuudessa toiveena on perheen perustaminen, vaikka tähän ei nuorella isännällä ole kiire.


Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Arho, 28, Rantasalmi

Rantasalmella Arhon tilalla elää 50-päinen lypsy- ja nuorkarja, minkä lisäksi toimintaan kuuluu metsänhoitoa. Arhosta tuli viime vuoden kesällä isäntä sukutilalle, jonka toiminnassa on muita perheenjäseniä mukana. Maatilan isännyys ei suinkaan ole aina ollut selkeä päämäärä vaan Arho on opiskellut mm. biotieteitä. Maatilan elämä oli kuitenkin lopulta se omimmalta tuntuva asia.


Tilan töihin vastapainona Arho pitää luonnossa liikkumisesta ja ulkoileekin koirien kanssa päivittäin pitkiä lenkkejä. Laskettelu on myös mieluisaa ajanviettoa ja talvella tuleekin tehtyä reissuja pohjoiseen.


Arho etsii luotettavaa ja eläinrakasta puolisoa ja maaseudun rauhallisen elämänmenon on oltava mieleen. Arholla on elämä nyt mallillaan, mutta puoliso ja tulevaisuudessa lapset uupuvat vielä.


Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»