Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Huomio Eränkävijät fanit! Tutustu kahteen koiraan, uusin eräjormiin ja vanhoihin tuttuihin tästä!

Eränkävijät: Suositun metsästys- ja kalastusohjelman kuudes tuotantokausi alkaa.

15.10.2021 klo 6:00

Eränkävijät

Emilia Laitinen kokeilee syvänmerenkalastusta Mörö-koiransa kanssa. Kuva: Eemeli Hepola / NTRNZ media Oy / Yle Kuvapalvelu


Eränkävijät on täällä taas. Suosikkisarjan uudella kaudella keskiössä ovat erilaiset luontokulttuurit sekä päähenkilöiden merkittävät elämänvaiheet eränkävijöinä. Myös eläimet on tärkeä osa ohjelmaa. Mörö ja katsojien suosikki Äijä ovat mukana ja nähdäänpä muitakin nelijalkaisia.


Lue myös: Äijä koira voitti parhaan esiintyjän palkinnon - Kultainen Venla -gaalassa tehtiin historiaaTäysin uutena kaksikkona nähdään Yifeng Li ja Juuso Huhtala, kalastusta harrastava pari Turun seudulta. Yifengin ja Juuson seurassa nautitaan lounaisrannikon usvaisista aamuista ja saariston tunnelmasta. Kalojen ohella perataan myös kiinalaista ruokakulttuuria sekä kalastukseen liittyviä uskomuksia.


Eränkävijät

Yifeng Li ja Juuso Huhtala kalastushommissa. Kuva: Jani Honkakoski / NTRNZ media Oy / Yle Kuvapalvelu


Emilia Laitinen kohtaa kauden aikana isoja elämänmuutoksia ja matkaa Mörö-koiransa kanssa entisille kotiseuduilleen Kilpisjärvelle. Suuret tunteet nousevat pintaan, kun kaksikko meloo muistojen virrassa seikkailulla, joka oli tarkoitus toteuttaa jo vuosia aiemmin.


Eränkävijät

Emilia Laitinen kokee kauden aikana suuria elämänmuutoksia.Kuva: NTRNZ media Oy / Yle Kuvapalvelu


Marjo Kämäräisen Pinja-tytär ottaa ensiaskeliaan metsästysharrastuksen parissa. Marjo asuu Pinjan kanssa kahdestaan metsän keskellä.


Eränkävijät

Marjo Kämäräinen kaksoissiskonsa Satun kanssa retkellä Karhusaaressa. Kuva: Eemeli Hepola / NTRNZ media Oy / Yle Kuvapalvelu


Multialainen Paavo Lehtomäki on kasvanut metsästäjäksi metsätalousinsinööri-isä Johanneksen mukana kulkien. Nyt 15-vuotias Paavo harppoo kovaa vauhtia isänsä jalanjäljissä ja saavuttaa metsästysurallaan virstanpylväitä toisensa jälkeen.


Eränkävijät

Paavo Lehtomäki suolistaa ensimmäistä itsenäisesti pyytämäänsä hirveä. Kuva: NTRNZ media Oy / Yle Kuvapalvelu


Kauden aikana päästään näkemään myös lumista erämaata Akin ja Äijän kanssa, kutusoraikkojen kunnostusta sekä tietenkin uusia keksintöjä Manu Soininmäen tapaan.


Eränkävijät

Äijä-koira lumisessa erämaassa.Kuva: NTRNZ media Oy / Yle Kuvapalvelu


Eränkävijät Yle TV1 su 17.10. klo 18.15 ja Yle Areenassa 11.10. alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat