Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hätkähdyttävä ja herättävä tv-sarja - Arman Alizad osaa painaa suomalaisia kipupisteitä

"Arman Pohjantähden alla" vie töihin, joita kaikki eivät halua tehdä.

18.9.2019 klo 7:00

Arman Pohjantähden alla

Arman Alizad ja viimeinen matka. Kuva: Nelonen


Arman Alizad uskaltaa mennä sinne, minne moni ei uskalla tai halua. Tänä syksynä Alizad tutustuu "Arman Pohjantähden alla" -tv-sarjassa ammatteihin, jotka pitävät suomalaisen yhteiskunnan rattaat pyörimässä - mutta jotka eivät ole kaikille mieluisia uravalintoja.


Kuolevasta ihmisestä ja kuoleman jälkeisen ruumiin matkasta ei paljon puhuta. Maanantaina 23.9. nähtävässä jaksossa päästään seuraamaan hautausyrittäjän työtä ja vainajan matkaa viimeiseen leposijaan. Ruumiin näkeminen saa Armanin pysähtymään ja pohtimaan kuolemaan liittyviä tabuja.


Tulevissa jaksoissa Alizad tutustuu mm. lastensairaalan, nuorisovankilan, rahtilaivojen ja suurtalouskeittiön elämään ja siellä töitä tekeviin suomalaisiin.


Arman Pohjantähden alla

Arman Alizad lastensairaalassa. Jaksossa tutustutaan sairaanhoitajan työhön ja uuteen lastensairaalaan, missä huippuosaamisesta ja -teknologiasta huolimatta voi päivittäin kohdata äärimmäistä surua tai iloa. Kuva: NelonenArman Pohjantähden alla

Arman Alizad nuorisovankilassa. Arman vierailee Helsingin vankilan nuoriso-osastolla ja tapaa nuoria, jotka ovat tehneet elämänsä varrella monta väärää valintaa ennen kuin ovat ymmärtäneet vapauden hinnan. Ansaitsevatko he toisen tilaisuuden, ja tukeeko vankila sekä yhteiskunta tätä tarpeeksi? Kuva: Nelonen


Alizad on palkittu toimittaja ja juontaja. Vuonna 2014 hänet palkittiin Kultainen Venla -gaalassa parhaana televisioesiintyjänä ja Arman ja viimeinen ristiretki parhaana reality-ohjelmana. Vuonna 2015 Alizad nappasi parhaan televisioesiintyjän palkinnon.


Arman Pohjantähden alla Nelosella ma klo 21

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»