Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hämääkö Ilari Johansson kahvia lipittelevänä rikostutkijana? Suosikkisarja-Roban vika jakso tv:stä

Ilari Johansson on paitsi suosittu hahmo tv-sarjassa, niin myös nauruhermot koville pistävä stand up -esiintyjä.

27.10.2019 klo 9:00

Roba

Ilari Johansson on näytellyt Robassa alusta alkaen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Roban 1. kausi palkittiin v. 2013 Kultaisella Venlalla. Sarja on kahminut vuosien varrella lisäksi yhdeksän Kultainen Venla -ehdokkuutta. Parhaimmillaan Roba on kerännyt MTV3:lla yli miljoona katsojaa.


Ilari Johansson näyttelee Robassa rikostutkija Uusitaloa. Uusitalo on lupsakan sutjakalta vaikuttava hahmo, joka näyttäisi ulkopuoliselle keskittyvän lähinnä kahvin juontiin.

-Kyllä Uusitalo on se kahvinjuontia harrastava, mutta onhan siinä se toinen puoli. Se näyttää siltä, ettei tekisi mitään, mutta tekee hommia. Se pitää teflonin ulospäin ja haluaa näyttää, ettei ota töistä liikaa paineita, vaikka tekeekin työnsä hyvin.

-Käsikirjoittaja oli kehittänyt hahmoa ja itse tuli vietyä sitä eteenpäin. Kahvinjuonti tuntui luontevalta hänen kohdallaan, Johansson avaa roolihahmonsa sielunelämää.


Roba

Rikostutkijat Maikki Kurkela (Leena Pöysti), Elina Sinisalo (Mari Perankoski) ja Markus Uusitalo (Ilari Johansson). Kuva MTV3


Johansson tekee tv-työn lisäksi stand uppia ja hänen huumoristaan on saatu nauttia ympäri Suomea.

-Teen standup keikkoja ja puhun paljon ajankohtaisista asioista - siitä, mitä maailmalla tapahtuu. Teen tarkkailevaa stand upia, en kerro omasta elämästäni, vaan tarkkailen maailmaa ja ihmisiä.


Kun mies palaa keikoilta, kotoa löytyvät Helena-vaimo ja kaksi alle kouluikäistä lasta. Mutta se tärkein kysymys, juotko Ilari Johansson kahvia vapaalla?

-Kyllä juon kahvia, mutten lähellekään sellaisia määriä kuin roolihahmoni Uusitalo, Johansson myhäilee.


Roban 4. kauden viimeinen jakso MTV3:lla ma 28.10. klo 21.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»