Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Gladiaattorit jyrää: pumpattuja lihaksia, voimaa, älyä ja nopeutta - Katso Top-3 suosikit

Nauris.fi valitsi Gladiaattoreista TOP3-suosikkinsa. Katso kuvat ja esittelyt.

20.4.2019 klo 7:00

Gladiaattorit

7 naista ja 6 miestä mahtuu Gladiaattorit-joukkueeseen, joka on täynnä energiaa ja voitontahtoa. Kuva: MTV3


90-luvulla supersuosion saanut koko perheen viihdeohjelma Gladiaattorit palaa takaisin telkkariin. Tiedossa on tiukkaakin tiukempia, fyysisesti ja henkisesti vaativia kamppailuja, kun 13 gladiaattoria ja urheilulliset kilpailijat ottavat mittaa toisistaan Gladiaattorit-areenalla.


Nauris.fin TOP3-Gladiaattorit:

Gladiaattori nro 1: Minna "Barbi" Pajulahti

Gladiaattorit

Kuva: MTV3


"Minna "Barbi" Pajulahti, 37, on Nokialla asuva lentoemäntä sekä kunnioitusta herättävä nainen, jolta löytyy useita maailmanennätyksiä voimannostossa ja penkkipunnerruksessa. "Suomen lihaksikkain nainen" on kisannut fitness-ammattilaisena vuosia ja valmentanut myös fitness-huippuja ammattilaisiksi.


Gladiaattori nro 2: Juha "Viikinki" Mentula

Gladiaattorit

Kuva: MTV3


Raamikkaan ja isokokoisen Juha "Viikinki" Mentulan, 33, ohi kilpailijoitten on Gladiaattoreissa vaikea päästä. Mentula on Helsingissä asuva järjestyksenvalvoja, urheiluhieroja ja valmentaja. Edes matkan varrelle mahtuneet kymmenet lihasrepeytymät eivät haittaa jykevän miehen menoa. Hänen kovimpia ennätyksiä ovat mm. jalkakyykky 415 kg ja penkki 325 kg.


Gladiaattori nro 3: Vertti "Titaani" Harjuniemi

Gladiaattorit

Kuva: MTV3


Pohjoisen poika Vertti "Titaani" Harjuniemi, 34, on tuttu viime kauden Gladiaattoreista. Hän on monipuolinen ja kilpailuhenkinen kisaaja, joka antaa gladiaattorina kovan vastuksen kilpailijoille. Oman kuntosalin Vantaalle avannut yrittäjä tekee töitä myös luennoitsijana ja personal trainerina.Gladiaattorit

Ohjelmaa luotsaavat alkuperäisessä 1990-luvun ohjelmassa taistellut konkari Mika "Mohikaani" Ounaskari, juontaja Viivi Pumpanen ja selostaja Antero Mertaranta. Kuva: MTV3.


Gladiaattorit alkaa MTV3:lla su 21.4. klo 19.30

Katso lisää Gladiaattorit ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»