Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi -kisaajat kärsivät piinaavasta koti-ikävästä: ”Välillä tuntuu, että kunpa ei ...”

Semifinaaliin valmistautuvat Farmi Suomi -kisaajat saavat illan jaksossa kirjeet läheisiltään, eikä kyyneliltä vältytä.

14.5.2020 klo 9:55

Farmi Suomi

Hiihtäjälegenda Jari Isometsän perheeseen kuuluvat vaimo Johanna sekä lapset Eetu ja Aada. Kuva: Nelonen


Semifinaaliin valmistautuvasta kisaajanelikosta jokainen vastaanottaa kirjeen läheisiltään ja koti-ikävä alkaa nousta pintaan. Terveisiä lukiessa kyyneleet nousevat kisaajien silmiin.


Tubettaja Jaakko Parkkali saa kirjeen äidiltään ja isovanhemmiltaan. Toisen kirjeen on kirjoittanut Parkkalin paras ystävä. Parkkali kertoo liikuttuneena tilanteesta:

-Siinä herkistyi ja herkistyn edelleen. Aika paljon tässä elämässä paahtaa maalin perässä ja painaa duunia. Näissä huomaa sen, että ystävät ja vanhemmat ovat niitä tärkeimpiä tyyppejä ja ilman niitä mikään ei olisi mahdollista. Kyllä se vetää aika hiljaiseksi.Farmilaiset eivät saa ottaa yhteyttä ulkomaailmaan ja kännykät ovat kiellettyjä leirin aikana. Miss Suomi Alina Voronkovan kirje on kannustusviesti hänen mieheltään ammattijääkiekkoilija Joonas Hurrilta.

-Mulle riitti vaan se tekstin näkeminen ja tuli sellainen kaipuu! Se oli tosi herkkä hetki kaikille, sai hetkeksi kilpailutilanteen unohtumaan täysin.

-Kyllä nyt on ollut pisin aika, kun ei ole päässyt edes soittamaan tai kuulemaan, miten toisella on alkanut tärkeä työrupeama. Lämmittää tosi paljon kuulla, että hän siellä odottaa kovasti, että nähdään uudestaan, Voronkova tilittää.


Jääkiekkomaalivahti Noora Räty saa kaksi kirjettä, joista toinen on vanhemmilta ja toinen kotoa aviomieheltä Yhdysvalloista Minnesotasta. Kirjeessä on mukana myös pariskunnan koiran kuulumiset. Englanninkielinen kirje saa Rädyn murtumaan itkuun.Farmi Suomi

Farmi Suomen edellisessä jaksossa ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen tippui pois. Semifinaalissa mukana ovat Noora Räty, Jari Isometsä, Alina Voronkova ja Jaakko Parkkali. Kuva: Nelonen


Myös ex-hiihtäjä Jari Isometsä kertoo ajatelleensa läheisiään päivittäin ja tunnustaa, että koti-ikävä on ajoittain kasvanut melkein liiankin suureksi.

-Alussa tuntui, että ei pysty mitenkään olemaan kovin pitkään täällä, ajattelin niin paljon kotioloja. Yhtäkkiä 10. päivän tietämillä se alkoi menemään paljon helpommin. Nyt kun alkaa loppu lähestyä, tunteet tulee taas voimakkaammin esille.

-Välillä tuntuu, että kunpa vaan ei pääsisi finaaliin, mutta toisaalta ymmärtää sen, ettei tässä enää ole pitkään, että nyt vaan pitää taistella, mies toteaa.


Jari Isometsä saa kauniita sanoja ja syntymäpäiväonnitteluja kotiväeltä, mikä saa miehen tunteet pintaan.

-Talo tuntuu hiljaiselta, ihan kuin takaseinä puuttuisi, Isometsä lukee kirjeestä liikuttuneena.


Farmi Suomi semifinaali Nelosella to 14.5. ja finaali to 21.5. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat