Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi Jaakko Parkkali oppi nämä tärkeät asiat leirin aikana - Myöntää, että jäi iso ikävä

Jaakko Parkkali hävisi Farmi Suomi -finaalissa, mutta laittoi omasta mielestään maatalon hommissa itsensä satasella peliin.

26.5.2020 klo 7:00

Farmi Suomi

Jaakko Parkkalilla on YouTubessa yli 200 000 tilaajaa. Kuva: Nelonen


Farmi Suomessa finaalin asti selviytynyt Jaakko Parkkali kertoo laittaneensa 30-päiväisen kilpailun aikana itsensä täysillä likoon alusta loppuun. Parkkali oli Farmi Suomi -kauden aikana kaksintaistelussa putoamisuhan alla useampaan kertaan ja otti myös vastuuta torpparin tehtävissä. Mutta jäikö suositulla tubettajalla ikävä Farmille?

-Tässä jälkeenpäin kun miettii, se oli älyttömän hauskaa hoitaa eläimiä ja elää tuolla porukassa. Sitä ryhmässä elämistä ja niitä kaikkia juttuja ja tarinoita, niitä jää iso ikävä.Jaakko Parkkali oli kisan nuorin ja vielä "kaupunkilainen", jotkut pitivätkin häntä hieman untuvikkona. Parkkali kertoi avoimesti, että maalaishommat ovat hänelle aivan uutta juttua. Leiri olikin tubettajalle opettavainen kokemus.

-Itsestäni opin omanlaista rauhallisuutta, että ei tarvitse sähistä ihan joka paikassa, pystyt myös katsomaan ensin ja sitten vasta tekemään. Olen vähän sellaisen, että välillä mennään vähän liian kovaa, eikä ajatella. Nyt kun oli paljon vanhempiakin ihmisiä näyttämässä, osaa katsoa asioita ehkä kokonaiskuvallisesti.


-Sellaista henkistä kanttia varmasti, sekin skidisti kasvoi, koska tämä oli semmoinen setti, mitä ei ole ennen tehnyt. Nyt on tämäkin tehty, Farmilla eletty kuukausi, kyllä se on ihan kunnioitettava suoritus, Parkkali miettii.


Farmi Suomi

Parkkali kiintyi Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa eläimiin. Kuva: Nelonen


Entä mitkä olivat Parkkalin suurimmat odotukset kotiin palatessa?

-Pääsen himaan! Haluan kiinni takaisin mun oman elämän juttuihin, niin duuneihin kuin hupijuttuihin, koska mä rakastan mun omaa elämää, mulla on ihania ihmisiä ympärillä ja mä teen kivoja asioita. Sen tajusi tuolla Farmilla, että mulla on asiat tosi hyvin. Ennen kaikkea nautin omista asioistani enemmän kuin koskaan ja pidän niistä kiinni.


Jäikö Farmi Suomi finaali näkemättä? Katso tästä uusintojen lähetysajat.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat