Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Eronnut naispari, vaihdevuodet, suhdesopat... Ex-Onnelliset uusi kausi starttaa tv:ssä!

Ex-Onnelliset on Johanna Vuoksenmaan käsikirjoittama, jossa ex-pariskunnat pyrkivät elämään hyvää elämää exänsä kanssa samassa kerrostalossa.

25.4.2021 klo 7:00

Ex-Onnelliset

Pappi Henriikka (Pamela Tola) on eronnut miehestään ja etsii omia rajojaan uudella kaudella. Kuva: MTV3


Eroperheille rakennetun Eroasunnot-taloyhtiön asukkaiden elämästä kertova sarja on koukuttanut katsojia arkisista tilanteista ammennetulla huumorilla, samaistuttavilla hahmoilla ja koskettavilla tarinoilla.Alkavalla neljännellä kaudella Eroasunnot-taloyhtiön asukkaiden erilaisten perhekuvioiden tutkiskelu jatkuu ja syventyy. Yhtenä vahvana teemana on vanhemman suhde ei-biologisiin lapsiin sekä uusperhe- että sateenkaariperhekuvioiden kautta.


Mikan (Kris Gummerus), Henriikan (Pamela Tola) ja lasten perheessä pohditaan, mikä merkitys on vuosia jatkuneella vanhemmuus- ja kasvattajasuhteella eron jälkeen, kun biologista sidettä ei ole.


Ex-Onnelliset

Eronnut naispari Johanna (Minna Suuronen) ja Kirsi (Helena Vierikko) sekä teinit. Kuva: MTV3


Uudet asukkaat, ideologisista syistä eronnut naispari Johanna (Minna Suuronen) ja Kirsi (Helena Vierikko) lapsineen painiskelevat puolestaan eron lisäksi biologisen sukulaisuuden merkityksen haasteissa.


Biologia on läsnä myös muissa perheissä. Reijan (Anna-Leena Sipilä) ja Antin (Jarkko Pajunen) pitkään parisuhteeseen tulee muutoksia vaihdevuosien ja halujen hiipumisen myötä. Lauralle (Miia Nuutila) oma kroppa tekee stopin ja pitkittynyt työstressi johtaa lopulta sairaslomaan ja itsensä perusteelliseen tutkiskeluun.


Ex-Onnelliset uusi kausi ma 26.4. klo 21 alkaen MTV3 ja mtv-palvelussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Ex-Onnelliset
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat