Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ensitreffit alttarilla Kari Kanala: "Kun parit astelevat alttarille, on rohkaisun paikka"

Pastori Kari Kanala palaa suosikkiohjelmaan neljän vuoden tauon jälkeen.

6.9.2019 klo 7:00

Ensitreffit alttarilla

Pareja valitessa Kanala kiinnittää erityishuomiota arvoihin, sillä yhtenevät arvot ovat tärkeä rakennuspalikka parisuhteessa. Kuva: MTV3


Pastori Kari Kanala palaa Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan neljän vuoden tauon jälkeen, kun elämä tuoreena isänä ja kirkkoherrana on asettunut uomiinsa. Kanala kokee, että hänellä on nyt jotain uutta annettavaa ohjelman osallistujille.

- Ensitreffit alttarilla kietoutuu rakkauden ympärille, ja tämän ohjelman kautta näytetään, että rakkautta ei kannata paeta, Kanala sanoo MTV3:n tiedotteessa.Kanala kokee olevansa ihmislähtöinen kansanmies, joka osaa kuunnella ja tukea ihmisiä aidosti. Hänellä on pappina kaksi tehtävää: lohduttaa ja rohkaista. Kun parit astelevat alttarille, on rohkaisun paikka.


Pareja valitessa Kanala kiinnittää erityishuomiota arvoihin, sillä yhtenevät arvot ovat tärkeä rakennuspalikka parisuhteessa. Hän korostaa, että ihmisten tulisi myös käyttäytyä niiden arvojen mukaisesti, joita toiselta odottaa.


Ensitreffit alttarilla

Asiantuntijat Marianna Stolbow, Elina Tanskanen ja Kari Kanala ovat valinneet avioituvat parit toisilleen. Kuva: MTV3


Kanala vertaa parisuhdetta sipuliin, jossa toista ihmistä kuoritaan kerros kerrokselta, kunnes ytimestä löytyy minuus. Minuuden päälle on kasvanut erilaisia asioita ja niitä asioita voidaan käsitellä yhdessä, turvallisessa ilmapiirissä.

- Se [sipuli] on hyvää, mutta joskus se itkettää, Kanala kuvaa.


Ensitreffit alttarilla -ohjelmalla on useammassa maassa poikkeuksellisen vahva jalansija omassa rakkausrealitygenressään. Asiantuntijoiden valinnat toisilleen sopivista henkilöistä ovat olleet onnistuneita ja todellisia rakkaustarinoita on syntynyt jokaisella kaudella. Yhteen jääneille pariskunnille on vuosien mittaan syntynyt vauvojakin.Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.

Jäikö rakkausjakso näkemättä? Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat