Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ellen Jokikunnas yllättyy täysin pikimustasta, modernista hirsitalosta: "Tämä on kuin..."

Ellen Jokikunnas tutustuu yhdessä sisustusarkkitehdin kanssa Asuntomessujen taloihin Huvila & Huussi Asuntomessuilla -ohjelmassa.

7.5.2021 klo 8:00

Huvila & Huussi Asuntomessuilla

Ellen Jokikunnas juontaa uuden Huvila & Huussi Asuntomessuilla -sarjan. Kuva: Nelonen


Huvila & Huussi Asuntomessuilla vie meidät Tuusulan Rykmenttipuistoon rakennetulle pientaloalueelle.


Ensimmäisessä jaksossa Ellen Jokikunnas ja Mikko Vesanen tutustuvat messualueen puutaloihin. Ensimmäiseksi kaksikko vierailee hirsitalossa. Mielikuva hirsitalosta vie varmasti monella perinteiseen rakennukseen ja rakentamiseen.


Kun Jokikunnas ja Vesanen astuvat sisään pikimustaan massiivipuutaloon, yllätys on aikamoinen. Tässä ei ole puhettakaan vanhahtavasta hirsitalosta, vaan vastassa on huippumoderni talo. Molemmat kehuvat avoimesti talon tunnelmaa, materiaalivalintoja sekä kekseliäistä ratkaisuja.Huvila & Huussi Asuntomessuilla

Ellen Jokikunnas ja Mikko Vesanen mykistyvät mustasta keittiöstä. Kuva: Nelonen


-Ihana tunnelma! Ulkotila linkittyy saumattomasti sisälle. Tämä tuntuu ihan valtavasti isommalta, mitä neliöt antavat ymmärtää! Isot lasipinnat pihan puolelle luovat illuusion, että onko sisällä vai ulkona, sisustusarkkitehti Mikko Vesanen kehuu. Lisäplussaa tuo kauniin atriumpihan keskellä kasvava kirsikkapuu.


Ellen Jokikunnas on ihastuksissaan koko talosta ja erityisesti keittiön ainutlaatuisuudesta ja materiaalivalinnoista.


-Tämä on kuin taideteos, Ellen Jokikunnas huokailee.Huvila & Huussi Asuntomessuilla

Tuusulassa Rykmentin puistoon on noussut messuasuinalue, joka pitää sisällään puu- ja hirsirakennuksia sekä jykeviä kivitaloja. Kuva: Nelonen


Musta väri ja sen laajamittainen käyttö saa ansaitsemaansa kiitosta.


-Vaikka tilassa on käytetty paljon puuta, yksi iso tekijä, miksi tää ei tunnu puisevalle, on musta väri näissä kiintokalusteissa! Kokomusta keittiö ikään kuin uppoaa tähän. Lisäksi täällä on betonilattia. Betoni on itse asiassa pintana tosi lämmin ja tilassa, missä on paljon puuta, se on aika kiva ja tärkeäkin elementti, Mikko Vesanen vinkkaa.


Huvila & Huussi Asuntomessuilla Liv la 08.05. klo 11.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»