Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ellen Jokikunnas ja Jari-rakas rohkeassa elämänmuutoksessa: "Rottia vilisevään yli 200 v..."

Ellen Jokikunnas muutti puolisonsa ja koiransa kanssa Italiaan. Tästä tehtiin tv-sarja Unelmia Italiassa.

5.12.2023 klo 10:00

Unelmia Italiassa

Ellen Jokikunnas ja Jari-puoliso Italian taivaan alla. Kuva: MTV3


Unelmia Italiassa -ohjelma kertoo Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin sekä Reino-koiran pitkäaikaisesta unelmasta ja sen toteuttamisesta Italiassa.


Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa. Mutta he ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta, kun he ovat saaneet lapsen. Vaikka adoptioprosessi on edelleen kesken, he päättävät, ettei elämässä voi odottaa ikuisesti. He ostavat 200-vuotta vanhan kivitalon Italian maaseudulta ja aloittavat sen remontoinnin.


Näin Ellen Jokikunnas kertoo projektista omalla Instagram-tilillään:

-25 vuoden aikana olen ehtinyt tehdä monenlaisia tv-ohjelmia, mutta en koskaan mitään näin henkilökohtaista ja samalla pelottavaa. Keväällä pääsette meidän, Jarin, Reinon ja minun matkassa Kikottimella Italiaan: rottia vilisevään yli 200 vuotiaaseen taloon, sen sekaviin remonttipuuhiin, upeisiin maisemiin, historiallisiin kaupunkeihin, uuteen arkeen vieraassa maassa, kohti pitkäaikaisia unelmia, Ellen Jokikunnas aloittaa.


Jatkuu kuvan jälkeen ->


Kuva ja teksti lainattu Ellen Jokikunnaksen Instagram-tililtä:Jokikunnas paljastaa, että heillä on omat syynsä tehdä taloprojektia Italiassa juuri nyt:

-Me ollaan hypätty elämämme isoimpaan seikkailuun, jonka toivoisimme inspiroivan myös muita tekemään rohkeita ratkaisuja ja elämään oman näköistä elämää.

-Teemme tätä ohjelmaa myös siksi, että haluamme, että meidän lapsi sitten aikanaan näkee, mitä kaikkea tapahtui juuri ennen kuin meistä tuli perhe.


Ellen Jokikunnas on kertonut 10.4.2024 omalla Instagram-tilillään, että he saavat vihdoinkin adoptiolapsen. Hän kirjoittaa Instagramissa mm. näin:

-Viimeiset yli 13 vuotta olemme mieheni kanssa yhdessä käyneet läpi raastavat 7 vuotta lapsettomuushoitoja ja 6 vuotta adoptiota. Ja nyt se vihdoin tapahtui, saimme odotetun puhelun ja olemme vanhempia. Olen äiti. Olen omassa sydämessäni ja mielessäni ollut sitä jo kauan. Kenties koko elämäsi, rakas lapseni. Toivottavasti pääsemme pian hakemaan sinut kotiin.


Lue myös: Ellen Jokikunnas paljastaa - Tapasi Jari-rakkaan varsin epäsuotuisissa merkeissä: "Mua ei siis..."


Unelmia Italiassa alkaa pe 24.05. klo 20.00 MTV3, jaksot myös MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttuun lisätty 10.4. uutinen Jokikuntaan Instagram-tililtä ja 21.5. tv-ohjelma-aika.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»