Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ei hassumpaa kesähupailua - Julkkikset luovat lantaa ja kyräilevät - Farmi Suomi alkaa uusintana!

Farmi Suomi -realityssä 12 julkkista ryhtyy maalaistalon hommiin Etelä-Savon sydämessä. Mukana mm. Juha Mieto, Anu Saagim, Amin Asikainen ja Riinis Palander.

19.6.2020 klo 10:00

Farmi Suomi

Julkkiset maalaismenossa, kuva: NelonenFarmi Suomi realityssä julkkikset pääsevät asumaan maalle ja irtautumaan täysin modernin maailman mukavuuksista. He elävät kotimaisella maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa. Puutöitä tehdään, elukoita hoidetaan, huussia tyhjennetään ja ruoka tehdään perustarvikkeista. Toki mukana on myös kisailua, sillä julkkikset ottavat mittaa toisistaan erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä tehtävissä.


Farmi Suomi

Anu Saagim, Juha Mieto ja Riina-Maija Palander rakennushommissa. Kuva: Nelonen


Ohjelmassa farmilaiset saavat maatilan pehtoorilta päivittäin tehtäviä, joista suoriutuminen vaatii runsaasti "suo, kuokka ja Jussi" -asennetta. Mikäli tehtävä onnistuu, tiedossa on elinoloja kohentavia palveluja, vaikkapa saunan käyttöoikeus. Farmin Pehtoori on paikallisen tilan vanha isäntä Terho Häkkinen. Hän on kisoissa tinkimätön tuomari.


Tehtävien lisäksi luvassa on myös tiputuksia. Joka viikko nimetään kaksi kilpakumppania kaksintaisteluun, ja hävinnyt farmilainen lähtee maitojunalla kotiin. Lopulta jäljellä on vain yksi, hän on Farmi Suomi -voittaja ja 30 000 euroa rikkaampi.Farmi Suomi

Noora Räty, Alina Voronkova ja Niko Saarinen vihanneksia pesemässä. Kuva: Nelonen


Farmilla katkaistaan kaikki yhteydet ulkomaailmaan, sosiaaliseen mediaan ja muihin mukavuuksiin. Kuinka kaupunkilaisten, kaunotarten ja somenatiivien suut pannaan, kun käytöstä karsitaan lähes kaikki modernit apuvälineet, lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin? Entä Hotelli Helpotus? No, se löytyy tietenkin pihan perältä.


Maalaismaisemissa kisaavat:

Missi ja malli Sara Chafak, ex-hiihtäjä Jari Isometsä, somepersoona Niko Saarinen, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, kohukaunotar ja bisnesnainen Anu Saagim, tubetähti Jaakko Parkkali, hiihtäjälegenda Juha Mieto, laulaja Katja Kätkä, räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, myyntipäällikkö Riina-Maija Palander, maalivahti Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen.


Farmi Suomi

12 julkkista suuntaa maalaistalon hommiin uudessa tosi-tv-sarjassa. Kuva: Nelonen Media


Farmi Suomi -kilpailun juontaa Selviytyjistäkin tuttu Juuso Mäkilähde. Farmi Suomi perustuu ruotsalaiseen The Farm -menestysformaattiin, jota on tehty yli 50 maassa, ja tuotettu yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2001 alkaen.


Farmi Suomi uusinnat alkavat Nelonen la 20.06. klo 10.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen Media
Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Farmi Suomi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat